Thursday, March 09, 2006

Memoria mea nu mai este ce a fost. Am pus sambata un pulover la frigider si mi-am amintit d-abia acum sa-l scot. Evident ca acum este bocna, cred ca o sa-i ia cam 2 zile sa se dezghete. Acum zace la soare in balcon, langa o feriga cheala.

Ce cauta puloverul in frigider? Este genul de pulover cu 2 culori, dintre care, invariabil, una este rosu. Acest rosu se imprastie intotdeauna cu rapiditate in timpul spalarii pe toata suprafara hainei. Remediul este sa speli haina cu apa rece, niciodata cu detergent si sa o bagi la frigider cateva ore.

4 comments:

Anonymous said...

:))
dar nu glumesc deloc. cand o haina draga ti se imbolnaveste si nu mai merge cu medicamentele obisnuite ( gen vanish) incepi sa apelezi la terapiile alternative: superstitii, legende urbane casnice etc. Faci orice cand il vezi cum sufera si rosul se imprastie peste tot si tu il tii de maneca si esti neajutorata. Chiar daca este vorba sa-l bagi in frigider ( sfat auzit de la o batrana mai in varsta decat timpul; probabil il auzise de la mayasi) :P

Anonymous said...

in plus m-a amuzat teribil de tare ideea de a avea un pulover in frigider :))

Anonymous said...

Un lucru bun concursul asta de bloguri. Am descoperit multe bloguri interesante. Al tau imi place foarte mult. Este deosebit. Cred ca o sa-mi fac si eu blog.

Anonymous said...

:) Multumesc.