Monday, June 19, 2006

Pe unele fete le cuceresti luandu-le bijuterii, ducandu-le la teatru, concerte cu formatia preferata, facandu-le cadouri interesante si surprinzatoare.
Pe mine ma cuceresti cu filme cu zombie. Nu cu vampiri! Sa fie clar, zombii sunt de un milion trei sute optsprezece mai buni decat vampirii. Nu stiu de cand dateaza pasiunea asta a mea pentru zombie. Poate de cand eram foarte mica si am vazut "thriller", cu mortii vii imbracati in rochii inflorate, pantaloni cu bretele si ghete demodate. Cert este ca orice are legatura cu zombie ma fascineaza nespus.

Sambata am revazut un documentar despre zombie pe tvr cultural, despre zombii din Haiti si vraci si Clairvius Narcisse, un zombie cu acte in regula si otrava pestelui-balon. Stateam in mijocul patului, rontaind fursecuri si eram in culmea incantarii. Vedeti, cat de putin imi trebuie ca sa fiu fericita :).

10 comments:

nihasa said...

ai grija ce iti doresti

http://tinyurl.com/pw6oa

:)

Anonymous said...

:))) ar trebui facut un film cu pink rabbit zombie. n-am vazut pana acum filme cu iepuri zombie.

Lulu said...

eu astazi sunt un mic zombie,asa. si din ala rau, periculos si nerabdator.

Anonymous said...

watch Shaun Of The Dead then ;>

Unknown said...

si io am vazut filmu cu zombi de pe tvr cultural(dadusem intamplator, cautam diferente in calitatea imaginii intre posturile straine si cele romanesti)..dar defapt filmu a fost un documentar mai mult pt pestele balon decat despre zombie, si multe multe povestiri subiective ale celor intoxicati cu pestele respectiv! destul de slabut, ca si Dawn of the dead care e un penibil film ff prost realizat( sorry)

Anonymous said...

Me feels like a zombie today! Anyway, poate ar trebui sa incep sa ma uit la filme cu zombie mai des. Pana acum, eu preferam the spirits from beyond, din astea mistice, asa. Dar vine o zi in viata unui om cand trebuie sa mai vada si filme cu zombie.

Anonymous said...

:D cu godzilla merge?

chops

Anonymous said...

lulu, stiam eu de ce-mi placi :P

x: nu am vazut shaun of the dead pana acum :(. am avut un prieten rau care s-a uitat la el dar pe mine nu m-a facut partasa. vremea a trecut si eu n-am mai apucat sa-l vad :(

probably me: stiu toate parodiile cu iepuri. sunt o mare fana
da, l-am vazut. am scris mai demult un post despre ce mi s-a intamplat in ziua in care l-am vazut :p

patryk: prima parte a documentarului a fost despre zombie, d-abia a doua a fost despre pestele-balon.
mie mi-a placut dawn of the dead. bine, dar eu sunt subiectiva. imi plac TOATE filmele cu zombie.

silvia: este imperios necesar sa te apuci sa vezi filme cu zombie! viata ta se va schimba radical apoi. in bine!

chops: hmmm, daca este vreun film care poate sa aiba vreo sansa in fata oricarui film cu zombie, atunci acesta este Gojira tai Mekagojira
http://www.imdb.com/title/tt0314111/

After the appearance of a new "Godzilla", the Japanese government builds a robotic Godzilla to stop the beast.

Anonymous said...

Da, de obicei cainii si pisicile devin zombie.

Pe mine ma macina insa alt lucru: cum sunt de fapt zombii? Sunt lenti si dezlanati? Sunt rapizi, sar rapid la jugulara? Sunt lenti pana cand vad prada si apoi devin rapizi?

Anonymous said...

niciodata nu e prea tarziu - totusi, e ‘a romantic comedy, with zombies’...