Monday, June 12, 2006

Titlu de post care ia totul pe sus, ca o tornada




Am o pasiune pentru umbrele si poze cu fenomene meteorologice. Este clar ca la batranete voi fi in extaz atunci cand voi urmari emisiunile despre vreme de pe discovery si buletinele meteo de orice fel.

more weather pictures here

6 comments:

Ceai de ghimbir said...

superbe pozele...uneori manifestarile naturii sunt pe cat de isterice pe atat de incitante...
eu am o mare pasiune pentru fulgere

Delice said...

Nu suport ploaia. Imi place sa ma uit la fulgere, e chiar fascinant. Vara trecuta am prins o mini tornada pe langa Slobozia si m-am cam potolit vis a vis de fenomenele astea meteo.

Anonymous said...

asta esfarsitul fratilor.macar e unul frumos!!!!!!

albeenah said...

sa-mi aduci aminte maine sa-ti arat o poza f asemanatoare cu astea 2 ;)

Anonymous said...

Cam asa ca o tornada m-a luat si pe mine dragostea de blogul tau. Acum un an virtual (fara o zi), cand m-a trimis diana aici, m-am asteptat sa fie frumos, dar nu chiar asa. ;)

Mi-a placut si in lunile in care ai pus mai mult poze, grozave lucruri stii tu sa gasesti in netul asta mare si incurcat, dar deliciul sunt de departe scrierile tale. Citesc si citesc si nu ma mai satur. In zilele in care am fost trista crezand ca pasarelele ce-si fac cuib in cutia noastra postala s-au descurajat de intrarea stramtorata ca sa le aparam de postasul cel rau care le arunca gunoaie in cap, am intrat la tine, am citit cateva texte si lumea a devenit dintr-o data un loc mai luminos.

Si uite asa, la intrarea in noul an, ii zic "La multi ani!" Sper ca pana face 3 anisori sa ajung la zi. :)

Iren said...

mersi, mersi >:D<