Thursday, August 24, 2006

Eu



(photo: Jacques Henri Lartigue)

Fiecare avem un personaj interior, care de multe ori nu seamana absolut deloc cu noi. Nici cu noi, asa cum ne stim si ne vedem in oglinda, nici cu noi asa cum suntem perceputi de ceilalti.
Cealalta eu ( sau mai bine zis celalalt eu) arata exact ca personajul din fotografie. Ii place sa exploreze si sa gateasca tocanita in aer liber, la foc de tabara. Inspaimanta copiii cu povestiri despre oameni bravi, ce au vrut sa manance pui vii de caracatita, care s-au lipit de gatul lor si i-au omorat prin sufocare. Este obsedat de ceaiuri medicinale. De multe ori isi incepe dimineata band licori sanatoase, dar cu gust de ceai de picioare dureroase. Este pasionat de spioni, magicieni, deseneaza scrancioburi revolutionare si nu se gandeste niciodata ca ar putea avea ca personaj interior o femeie.

6 comments:

Anonymous said...

genial :)

Anonymous said...

of, si uitasem chestia cu puii de caracatita...

Unknown said...

damn, I have been visiting your blog for a year now and I still can't read er, Romanian? Thank God you put up such cool pictures.

This is the longest relationship I have had where no communication has happened whatsoever, I bet we could go on forever like this! I bet my husband would love it if our marraige were this way...

wait wait...don't speak (putting hands over mouth)

Anonymous said...

:) words are overrated.

Anonymous said...

:"> multumesc frumos nichita :)
Cat despre scrisul pe blog - nu o sa incetez prea curand sa fac asta( sac! pentru cei care nu le place blogul meu) :P

Unknown said...

in a word, can you at least help me out with the language? What is it?

humbly yours,
Adeline