Thursday, November 09, 2006

Toamna se numara bunicii

Azi am vazut in metrou un bunicut venit direct de la tara, cu o geanta cum au probabil, toti bunicii din lumea asta, care nu locuiesc la oras: din piele maro, incapatoare. Este de fapt mai mult decat o geanta, este o trusa de bunic. Si mi-am amintit cum a venit acum multi ani bunicul meu sa ne viziteze. Si pentru ca venise in vagonul de tren cu un alt bunic, cu o geanta asemanatoare, au incurcat din greseala gentile. Asa ca am deschis geanta celuilalt bunic si am vazut ca era plina de borcane de dulceata si gutui :).
Mi-e dor de bunicii mei :(

8 comments:

Twain said...

O, ce dor mi-ai starnit de acele genti (care miros a mere si a placinte) si de bunicii mei! Ufff...

Anonymous said...

am vazut aseara Depuis que Otar est parti si mi s-a facut dor de bunica:(( mai ales ca te cetisem inainte sa plec spremcinema:(((

Anonymous said...

Am si eu un post despre bunica... dar e mai degraba trist decat nostalgic... Mi-e dor de ea... :(

Anonymous said...

mmm ce nostalgie m-o apucat...

Andrei Scripca said...

gem...de gutui...si mai gem dupa bunici...mi-e dor de ei si ma rog pentru cei care s-au dus dincolo...

Anonymous said...

Cu siguranta ca "toamna se numara bunicii", iar pentru cei care nu mai au bunici ramane valabil doar proverbul cinic "cine nu are bunici sa-si cumpere".De fapt eu as fi vrut sa comentez ce ai postat in "About me" insa nu avea aceasta optiune de comentariu.Mi-a placut foarte mult ce ai scris despre tine,parca te-ai jucat mai putin ca de obicei,te-ai luat putin mai mult in serios.De fapt oamenii devin foarte seriosi atunci cand e vorba de joaca lor preferata.Oare ce e mai jucaus: un copilas de cativa ani luandu-se in serios ca un bunic, sau un bunic de saptezeci de ani jucandu-se ca un copilas?
Nici nu stiu ce-mi place mai mult , seriozitatea cu care te joci, sau vioiciunea (verbul a te juca de ce nu poate fi substantivat?)cu care esti serioasa.Promit sa revin si cu raspunsuri, nu doar cu intrebari.

annot karabekian said...

tare frumos scris

Iren said...

multumesc :)