Wednesday, November 22, 2006

Planuri de viitor

Din cand in cand imi vine gandul sa ma fac agricultor. Cand ma satur de calculator, de viata asta statica, intre 4 pereti, de prea multe blocuri si masini, ma apuc sa-mi fac planuri si sa visez la cum o sa am eu o glie si o sa o ingrijesc. Si cum o sa am eu livada si sera si o sa ma apuc de horticultura si o sa cresc struti. Am o singura problema. Nu-mi place deloc cum este "la tara" in Romania ( vorbesc de "tara" mea, undeva prin Oltenia). Se pare ca la mine la tara singura distractie a oamenilor este sa se dea in judecata pentru pamanat, chiar daca este vorba doar de fasiuta de pamant de langa drum, sau o portiune pe care d-abia incap doi pruni. O alta distractie este afurisitul celor cu care te judeci. Treceam eu odata cu bunica pe langa un om care statea langa un gard si bodoganea ceva. Ce credeti ca facea omul ala? Blestema casa si pamantului vecinului, cu care se certase din cauza unor porci care nu stiu unde navalisera si mancasera cartofii. La tara oamenii nu au nici o problema sa otraveasca pisica sau cainele vecinului daca li se pare ca aceasta se uita ciudat la puii lor de curca. Asa ca oricat mi-ar placea mie la aer curat si pamant de lucrat, cu oamenii ce fac?

16 comments:

Anonymous said...

mda, din pacate nu prea ai ce face. la felul cum e romania in prezent, nu se merita sa traiesti la tara. pur si simplu nu aduce nici pe departe cu ce-ai auzit de prin alte parti sau ce-ai vazut prin filme.

Anonymous said...

Pei ce treaba ai cu oamenii?!...tu te inconjori de animale...cu caii calatoresti...cu cainele vorbesti...cu pisica stai la o cafea...cu gainile faci lectii de alpinism (dc tot nu stiu sa zboare) ...de la rate iei lectii de inot...eu zic ca s-ar putea face si ti-ar prii...Ca in cazul vecinilor tai de la tara ei sunt animalele si eu pe ei i-as pune doar sa are pamantul si sa care recolta...daca mergi la tara vin si eu si ne deschidem si o asociatie de protectie a animalelor ;)

Anonymous said...

cum ce faci, ii transformi in struti. ba se poate, cu o potiune magica facuta din zaharul ala verde..

_ana said...

eu am perioade cand vreau sa ma fac barmanita...-->mai beau o dusca, mai servesc...si-mi place sa fiu draguta cu lumea :)

Anonymous said...

iti iei pamant la oras? problema e ca_cam costa... da' asa ca un plan de viitor futuristic:)

Anonymous said...

Cel mai frumos este in Franta, la tara.

Anonymous said...

vino in ardeal :D

Anonymous said...

poti transcede peretii in diverse moduri. ex: joaca! te joci cu cine merita... trebuie sa fie cineva(de preferinta viu - deci nu imaginar :) ).

iar despre restu, subscriu la : frumuasa tzara, pacat ca e locuita!

dar locuitorii astia tot noi suntem pana la urma :)... noi sau rudele noastre indepartate.

Anonymous said...

daca gasesti vreodata 'tara' potrivita, da-mi veste, ca-s de specialitate si cum nu practic, te-as sfatui cu placere. numai sa nu ma-ntrebi de plantele de apartament, deja sunt obosita >:D<

Panzer said...

ce sa faci cum oamenii? ti-as recomanda niste mine antipersonale, grenade cu fragmentare si alte jucarii din astea.Dar nu te cred chiar asa de violenta.

Anonymous said...

intr-adevar, asta e pacatul nostru: ca romania e locuita de populatie majoritar (r)roma-na.
pai incearca sa accesezi vreun programel european (gen "agricultorul"), deturnezi banii si-ti faci o vila simpatica cu gard INALT.. poate ascunde mizeria umana din jur.

Anonymous said...

Nu stiam ca ai "tara" in Oltenia... :)

Ai putea face lejer un serial, sau macar o subcategorie numai cu povestiri de p`acolo...Daca ai nevoie de resources, ai fi surprinsa de cite detalii pot sa aduc :D

Anonymous said...

hihi si eu am multe povestiri cu olteni. ce categoriear trebui facut un blog separat!

Anonymous said...

Si de ce nu il faci? :) Ideea (impecabila) iti apartine, ar fi super! Hai, sint convins ca ai avea un succes teribil cu el ;)

Anonymous said...

pai nu-l fac pentru ca in ultima vreme d-abia am energie pentru blogul asta, daramite sa incep ceva nou :(

Anonymous said...

Energia vine si din proiecte noi... ;) Am incredere in tine ca nu o sa te lasi prada acestei stari.