Tuesday, May 27, 2008

Ce as vrea eu acum

Vreau un termos pentru cosmos. Sa-l beau fierbinte cu anumite persoane care sunt exact asa cum imi plac mie si cum mi-am dorit. Oamenii astia chiar exista, n-au treaba cu fictiunea.
Nu ma deranjeaza sa stau atat de mult la birou, dar as vrea sa am soare deasupra capului. Ar trebui sa sparg tavanul si sa rabd apoi ploaia, ninsoarea sau ceata, de dragul soarelui de dimineata si de dupa-amiaza. Ala de pranz nu-mi place.
Si vreau sa-ti dau dulceata aia de struguri, care sunt convinsa ca o sa fie prea dulce si groaznica de la un capat la altul, la ora 3 dimineata, in fata casei mele. Sunt sigura ca la ora aia nu o sa mai fie atat de multi oameni in jur ca azi dimineata.
Aerul conditionat ma face poetica si visatoare. Sunt mult mai pragmatica la peste 30 de grade Celsius. D-aia vreau sa ma duc in Islanda.

5 comments:

Anonymous said...

esti indragostita ?

Iren said...

asta e o intrebare indiscreta si m-am fastacit.

Aurelian said...

asta nu e ok... cum sa-ti placa aerul conditionat?!?... aerul conditionat este rau! ucide! oriunde se simte miros de cadavru este o pompa de caldura in functiune... freonul se hraneste cu trup de director de marketing, bea sange de contabil sef sau zdrobeste oase de director executiv! curentul rece infiltrat prin grile mesteca incet materia cenusie a armatei de functionari.
O grila este acoperita cu resturi ale ultimei analize financiare insa aerul conditionat nu se comprima. Isi pastreaza volumul, se incapataneaza si navaleste catre urmatoarea poarta libera catre cefele incinse de cautari aberante printre cifre... din nou chinuri, vaiete si prezumtive decese...

comanu said...

dulce este dulceatza patriei.
se cunoaste k-i din struguri. si probabil k si luna amplifica senzatia de insulina.

Dans les yeux d'Émilie said...

scrierile tale ma binedispun precum amintirea aceea din clasa a doua, cand am primit prima oara o margareta cadou. de atunci am stiut ca m-am indragostit iremediabil de margarete si ele de mine. s-ar putea sa imi creez un colt pe blogul tau unde sa ma ghemuiesc de fiecare data cand simt ca imi este secatuit optimismul.