Wednesday, August 05, 2009

5

Leapsa ( si premiu) de la Luminitza si cinci lucruri pe care le fac cu placere

1) Imi place sa nu ma supar si sa iert si sa nu trantesc usile. Sau sa ma supar dar sa-mi treaca repede, atat de repede incat certatul sa ramana descumpanit. Imi place sa ma pun in pielea celui care face o greseala si sa vad povestile lui care-l fac sa fie asa. Problema e ca atunci cand ma supar, ma cam supar definitiv. Fiecare are in fata mea cam noua vieti de greseli de iertat, cand se duc toate s-a facut negru ecranul. Asta ma cam deranjeaza, imi demonstreaza ca am undeva, bine ascuns, un orgoliu cat un ocean, exact ce nu-mi place sa descopar ca au unii oameni. Ar trebui sa inteleg, nu sa iert, de fapt.

2) Imi place sa tin un jurnal al lucrurilor mici, pe hartie, despre diverse culori, lucruri, intamplari fara sens si final pe care le-am vazut. Imi place sa nu tin un jurnal zilnic, ca sa nu ma simt obligata sa scriu si sa observ.

3) Imi plac oamenii care ma plac in diverse roluri, care vor sa ma vada si acasa la mine si acasa la ei si in oras si la film si pe net si undeva, aiurea, pe un camp sau un drum prafuit. Ca nici eu n-am putut sa plac un om intr-o singura dimensiune si nu vreau nici eu sa fiu placuta pe bucati.

4) Imi place sa spal vasele si sa vad chiuveta alba si goala.

5) Imi place sa beau vin rosu.

Si dau mai departe tuturor celor care sunt ca mine, celor care nu sunt deloc ca mine si celor care sunt asa si asa fata de mine.

13 comments:

adriana said...

de data asta, intai comentez si pe urma citesc postul tau...uau!!!...eu credeam ca nu iesi din ceainarie...mi s-a demolat un mit...

adriana said...

am si eu o ? la punctul 4
iti place si sa strangi vasele dupa ce s-au uscat?!...eu urasc etapa aceasta...as spala tone de vase dar sa am om care sa le puna la locul lor

Iren said...

adriana: nu :D pusul la loc e plictisitor

sayona si said...

subscriu la suparari care trec repede, orgoliu care nu admite greseli colosale, usi care nu se trantesc, chiuveta impecabila, inlocuiesc vinul cu whiskey, pentru ca prefer gusturile puternice si la oameni care plac si sunt placuti in toate formele lor. Adaug lista mea de 5, foarte scurta: 1 iubitul meu in toate momentele lui, 2 zambetele mari si jucause, 3 baloanele mele colorate care ma insotesc peste tot, 4 diminetile de vara la mare, 5 rasul cu gura pana la urechi. As mai avea o gramada de adaugat, dar ma opresc la 5:)! ai o culoare foarte frumoasa irene, inside si outside, pastreaz-o stralucind!

Iren said...

simona: multumesc. nu ma simt prea colorata zilele astea :)

kiddo said...

@ impartasesc acelasi sentiment ca adriana cand vine vorba de stransul vaselor :)

TreiBadica said...

eu spal vase de cateva ori pe zi si tot nu e alba chiuveta, abia dupa ce beau cateva pahare de vin rosu, parca se mai albeste.

miriam said...

De la vinul rosu pe care il ador si eu as mai spune:marea,ploaie timida,facutul pozelor,gagilatul palmii si sarutul pe umar....

miriam said...

sa intalegem ca stransul vaselor e urat de toti...ma simt bine acum:D

Iren said...

TreiBadica: daca nu e alba freaca mai cu ravna :))

Miriam: da, da si sarutul pe umar. Pentru saruturi va trebui insa sa scriu un post separat :)

Oana Emilia said...

M-ai inspirat...
Am reusit sa gasesc o forma pt o lista pe care ma chinui sa o fac de mult. :)

o-felie-de-liliac said...

preluat leapsa :)

Unknown said...

si mie imi place sa spal vase:X:X mama ma adora pentru asta;))