Tuesday, August 25, 2009

Buletin trecator de stiri marunte

M-am linistit, m-am ordonat, am umblat, pun la cale acum noi experimente, incerc sa ma dezvat sa stau picior peste picior la birou, incerc sa termin multe lucruri incepute si sa ma apuc apoi de alte cateva inceputuri, citesc carti pe care nu am reusit sa pun mana pana acum, intentionez sa ma uit la cat mai multe filme asiatice, citesc tutoriale despre crosetat si nu mai vreau sa ma imbrac vreodata in pantaloni.
Parca as trai pe fundul unui lac, in tacerea unei ape stravezii, ma mai sperii uneori de o piatra sau de o stiuca cu dinti de dinozaur, de cele mai multe ori insa mi-e si rusine de cat de bine imi e.

29 comments:

Anonymous said...

ah, deci tu esti personajul din povestea flautul fermecat!(stii cu hobittul care locuia pe fundul lacului:-)

Iren said...

Luminitza: e vecinul meu

Anonymous said...

Te rog. Filme asiatice vesele care sa te faca sa te imbraci doar in haine cu buline!

Iren said...

junkb0x: si care vindeca insomniile :)

Darael said...

Aha, deci degetul tau iese din apa langa nuferii lacului cand stai picior peste picior crosetand.

Amu, ca stiu, pot sa nu-mi mai bat capul cu asta.

PS> Daca te mai deranjeaza stiuca, da-i un bobarnac peste nas sa ii vina mintea la cap ;;)

Iren said...

Darael: sigur, in lac toata lumea croseteaza cu picioarele in sus. daca faci altcumva esti aratat cu degetul si rade toata lumea de tine.
stiucile reusesc sa se mascheze tare bine. zici ca ai dat de un nistru de treaba si cand colo, sub el se ascunde o stiuca.

K. said...

Şi la pensie unde retragi? Mă gândesc că ţi-ai putea pune ochelari de fier beton scufundat şi rochii de râme lungi şi colorate, numai aşa, ca să fii rebelă şi s-o enervezi pe ştiucă. Totuşi mai sărut-o câteodată pe obraz şi-ai să vezi cum vine cu plasa cu cd-uri originale, cu tot felul de filme, şi cărţi la reducere. Probabil vor fi seriale ruseşti sau cărţi de bucate, dar...e ştiuca ta...

Antoaneta said...

Neaparat Kim Ki Duk si Wong Kar-Wai, daca nu ai vazut deja Primavara, Vara, Toamna, Iarna si iar Primavara (cred ca lacul de acolo ar fi numai bun si eventual are numai crapi, nici urma de stiuca) si 2046, printre altele.

Iren said...

Irina Alexandra: la pensie ma retrag in stufaris, nu stiu daca o sa mai am rabdare cu traiul melancolic si boem din apa.

Antoaneta:ehe, le-am vazut cam toate filmele :)

sayona si said...

calutii nemultumiti de mare se refugiaza in lac, mi-a spus mie o zana, iar cand apar, transforma lacul in valuri ametitoare de bucurie si tot ei dau starea de euforie, confundata cu rusinea unei strai de bine; asa-i ca te-au dansat si te-au plimbat in zori pe fundul lacului, in viteze ametitoare, parfumandu-te cu arome secrete? mie mi-au spus ca te-au cunoscut si ca i-ai fermecat!

Iren said...

simona florea: caii de mare sunt niste fapturi cam exagerate :))

Giolly: da, dar intre timp am rezolvat problema. la mine situatiile se schimba rapid.

adriana said...

raceala sper ca te-a ocolit

Iren said...

adriana: nu, m-a prins exact inainte de vacanta. eu am crezut ca e amigdalita, dar se pare ca a fost o viroza.

adriana said...

pai ma miram eu sa scapi anul asta in august fara raceala...acum fii atenta si la surprizele placute in dragoste...sper ca ai retinut ce ti-am scris la calendar

Iren said...

adriana: dar poate ca sunt indragostita deja :)

Anonymous said...

În timp ce unele au planuri de croşetat, altele citesc tutoriale despre croşetat: http://crocolili.blogspot.com/2009/08/cand-pisicile-cu-acte-in-regula-se.html Hm. O modă? Să ştiu şi eu. Să recuperez.
P.S. Spor la dezvăţat.

Iren said...

alexmoldovan: nu e o moda,vine iarna si eu n-am fular.

Anonymous said...

That was my second option...

Anonymous said...

profita frumos de momentul tau de liniste ... si sa ne anunti cand termini de crosetat rochita din fir alge de lac si petale de nufar ;o)

Anne said...

Tutoriale de crosetat?
Asta e tare! N-am citit in viata mea un manual"sa invatam cum sa..."

Iata culmea rabdarii!

Anonymous said...

Frumos buletinul tau. Sper sa nu fie trecator, sa te imbraci tot timpul in rochite superbe si sa crosetezi lucruri foarte frumoase si calduroase.Imi place ideea de a-ti face singura lucruri unicat.

Alex Mazilu said...

["Good morning, Your Majesty!"
No, you did not wake up in a castle and from your window could not see the Alps. Perhaps you are in the office ... It was only your imagination.]
;)

Dan Ioanitescu said...

Saru'mana Iren,

Am sa-ti fac o propunere decenta. Intra te rog pe rodulpamntului si incearca sa dai drumul povestii aceleia "Mitu lu' Sisif" mai departe, prin comentariul tau. Vor fi cat de multi autori talentati posibili. Aceasta poveste se va tese prin voi, fara nicio intelegere prealabila. Fiecare ii va completa destinul cum va crede de cuviinta.
Te prinzi?
E valabil si pentru ceilalti comentatori ai tai.
O seara frumoasa!

Iren said...

Dan Ioanitescu: daca am inspiratie :)

Unknown said...

foarte faina insemnarea urmatoare, cea care nu accepta comentarii :)

Anonymous said...

Exista tutoriale pentru crosetat? Ca eu m-am apucat de cusut goblene. :)

Iren said...

admin: :)

storytellerdiamond: http://blog.craftzine.com/ tot felul de how to-uri

dnk said...

Pur si simplu ador felul tau de a scrie vesel si inofensiv, intotdeauna bucuroasa de cele intamplate:)). Partea cea mai dubioasa ar fi acea stiuca care te trezeste din ambitiile tale.Nu mai bine era un pestisor de aur cca. 10cm cu branhiile infundate si o singura aripioara pe stanga? Mie imi suna mai special asa:))

Iren said...

dnk: ar fi nesincer pentru ca eu intalnesc mai multe stiuci decat pestisori de aur. dar nu ma plang, au si ele farmecul lor!