Friday, September 23, 2011

Ce-am mai vazut

Sigur ca as fi putut sa fac poze. Dar sunt prea multe poze pe lume. Iar eu oricum n-am niciodata aparatul la mine si cu telefonul nu fac poze pentru ca sunt demodata si cred cu tarie in telefonul-telefon ( in curand o sa facem poze cu aspiratorul - o sa imortalizam ultima privire plina de groaza a paianjenului inainte sa fie aspirat - nu, multumesc, nu vreau sa am in calculator o sa astfel de poza).
Am vazut multe garduri: un gard mic si cochet, din lemn alb, spalat de ploi, pus in loc de balustrada la un balcon, un gard inghitit de iedera si pazit de vreo 1000 de albine - varianta silentioasa, dar la fel de mortala, a unui caine rau. Si am mai vazut doua asistente care pazeau un ochi urias, din plastic, asezat trainic pe un gard. Imaginea asta nu-mi iese deloc din cap.
Si am mai vazut multi oameni care-si pierd pantofii din picioare in timp ce merg. Poate se petrece o revolutie a pantofilor zilele astea si noi inca n-am aflat.

8 comments:

A.C. said...

http://www.unphotographable.com/

Şerban Tomşa said...

Poate ați văzut o fetiță care își căuta păpușa făcută din cârpe și rătăcită pe culoarul îngust și prost luminat dintre amiază și dimineață ?

marul said...

mie-mi place ca te VAD pe tine :)

Antoaneta said...

Mda, si eu cred in telefonul telefon, facut pentru convorbiri la distanta, mai ales scurte si la obiect. Dar vezi si tu ca semenii nostri prefera sa aiba jucarii din ce in ce mai noi, mai complicate si mai scumpe. Am remarcat cum unii oameni citesc carti in metrou si altii ecrane de telefoane mobile, atunci cand nu pigulesc tastatura scriind mesaje. Astia cu cartile suntem ramasi in urma.

ucuspucus said...

Cred ca asistentele acelea ar fi sarit orisicui in ochi... Uof, si NU mi-a luat url-ul din gura...
Pe mine m-ar fi interesat daca ai vazut un omulet atos si putin nasos care stie sa tina de frumos. A plecat sa-si caute ochelarii si nu s-a mai intors. Cica ochelarii magici spuneau povesti mai multe si mai rotunde :-(
A, si multumos ca-mi mai sufli din nori cu vantul din cuvantul tau.

Iren said...

NU: :) da, cam asa ceva

Şerban Tomşa: nu mi-a iesit inca drum, eu eram pe culoarul din noapte si seara. poate maine :)

Antoaneta: exista oameni de moda noua si oameni de moda veche, noi suntem clar in cea de-a doua categorie :)

marul: cu ochelari sau fara? :)

ucuspucus: il vad mereu pe omuletul atos si putin nasos cumparand covrigi

ucuspucus said...

Unde, unde? Tare dor imi mai e de el... Mi-a lasat atatea gauri in suflet, ca as putea sa-mi deschid si eu o covrigarie.

Iren said...

ucuspucus: pe la Magheru cred. dar fii cu ochii'n patru, in mod sigur e prin apropierea ta.