Sunday, October 30, 2011

Ciudatul caz al femeii cu inaltime variabila

Nu-s un om inalt si pe masura ce ma fac mare la varsta, intru la apa ca un pulover made in China. Si nu-mi mai place nici sa ma prefac ca sunt inalta si sa port tocuri, pentru ca am devenit un om comod. Cu toate acestea, mi se intampla deseori un lucru extrem de bizar. Atunci cand sunt in magazine sadice, unde cele mai frumoase lucruri sunt agatate sus, sus de tot, tocmai in cuierul lui Sfantul Ilie, o multime de fete un pic mai scunde in comparatie cu mine ma roaga sa le ajut si sa le dau eu jos hainele. In mod normal, daca eu am nevoie de o bluza asezata atat de sus, degeaba ma inalt si ras-inalt, ca nu ajung la ea oricate eforturi as depune. Cand imi cere insa cineva ajutorul, ma pomenesc ca pot sa ma intind ca o spagheta elastica, ajung chiar pana la tavan daca trebuie. De unde trag concluzia ca bunavointa e o scarita cu care poti ajunge oricat de sus doresti

5 comments:

Anonymous said...

Poate fi si ea variabila? Bunavointa...

Diana Cornea said...

Foarte frumos:D
Concluzia e perfecta si te pune pe ganduri:)

P.S. Pun in practica concluzia ta de ani de zile, probabil ca asa m-am nascut, n-am ajuns sus in realitatea de zi cu zi - am ajuns fooooarte sus la mine-n minte si suflet.

Diana Cornea

Eleni Alina said...

Frumoasa poveste, numai ca... eu cred ca nu numai bunavointa trebuie. Mai trebuie sa fi si la locul potrivit la momentul potrivit (Unii ii mai spun si noroc)

Merci pentru postare.... intr-adevar te pune pe ganduri

Sbrodolina said...

Bunavointa si concentrarea sunt 2 lucruri esentiale in tot ceea ce faci, insa inaltimea ramane inaltime pana la urma. Oricata bunavointa ai avea exista o limita pana la care te poti lungi.

Sky Turtle said...

: )