Thursday, January 12, 2012

Nehoroscop

Urmeaza un an cat mai sarac in crocodili si rechini, dar bogat in excursii cu trenul si masini mai mult sau mai putin mici. In mare parte a timpului nu ti se va intampla nimic rau, dar atunci cand se va ivi o intamplare nefericita, vei avea puterea sa scoti borcanul cu zen din buzunar ( sortimentul acela puternic si verde) si sa zici ca asta e viata. Si cand se va ivi o intamplare extrem de fericita, la fel, vei scoate celalalt borcan cu zen din buzunar, cel pentru zile bune, si vei spune din nou ca asta e viata, trebuie sa traiesti fericirea aceea atunci, cat mai intens, fara sa mai pui ceva departe si pentru maine sau anul viitor. De asemenea, anul acesta vei avea ocazia sa construiesti multe obiecte mici, dar nu neaparat inutile ( pe care le vei strange intr-o colectie intitulata Arta domestica de zi cu zi), si sa simti ca ai construit ceva in fiecare luna, asa cum trebuie sa faca orice om care nu are 2 maini stangi.

5 comments:

pistruila said...

de cand zic ca-mi fac curaj sa zic ceva aici, eu tot sper sa scot borcanul cu zen bun mereu. stiu ca nu-i asa, borcanele nu-s la fel niciodata, cel pentru castraveti e conservator, iti da peste mana daca vede furculita pusa aiurea. ala in care stau visinile e haios. te lasa sa-ti bagi mana in el, sa scoti visine, nu se supara daca nu vede lingurita. nu stiu ce-o sa vad anul asta, deocamdata nu vad niciun borcan, sper sa vad un drum pavat cu capace de borcane. macar

Crocodilu Lulu said...

esti tu in poza asta?

asa am crezut! :)

Ovi said...

Ar fi frumos daca si anul meu va fi asa: plin de calatorii si realizari mai mici sau mai mari. Cand voi avea esecuri voi zice: Astai viata! si cand reusesc: E bine ca s-a intamplat asa ! Succes cu scrisul in continuare!

Anonymous said...

Of. Cine o sa scrie un nehoroscop si pentru oamenii cu doua maini stangi?

w said...

:)