Wednesday, June 15, 2005

Ce-mi inspira mie anumite melodii

Dj Shadow - Stem-long stem: noapte, malul oceanului, un zombie cu pantaloni cu bretele se apropie sovaitor de apa plina de spuma si intra in apa, apoi evident se ineaca.

Chicane - Saltwater: un cal cu sosete verzi care alearga de data asta ziua pe malul oceanului, si rade cu gura pana la urechi, si are dinti lungi, lungi si seamana cu seinfeld.

Keane- Bedshaped: un pat in forma de cheie in care stau 2 oameni foarte slabi, ofticati, care mananca dulceata de visine si se cearta, este clar ca au probleme in casnicie...si li s-a stricat si televizorul.

Remy Zero - Fair: asta e melodia mea preferata, vad prea multe chestii asa ca mai bine tac :D

Counting Crows - Big Yellow Taxi: cer innorat, furtuna, o masina rosie in care se urca plangand o femeie cu o punga plina de banane galbene. pe fundal se pot observa multi taximetristi care joaca table intr-un refugiu de al lor.

The Cure - Boys don't cry: un baiat cu tricou rosu care sta trist pe un calorifer, mananca chipsuri suparat si se gandeste ca ea nu mai este a lui.

K's Choice - What the hell is love: un om care sta intr-un beci, cu un ursulet imbracat gros in haina ecosez cu gluga, langa el si care se intreaba de ce este asa intuneric si de ce nu mai rasare odata soarele.

Frou Frou - It's good to be in love: un popandau intr-o ploaie acida, zambind, are ceas la mana si este functionar si asteapta sa iasa iubita lui de la facultate

1 comment:

Anonymous said...

what about katie melua's 'nine million bicycles'? ...