Wednesday, January 23, 2008

Am avut motive sa ma vait dar acum nu mai am

La serviciu s-a stricat centrala. S-a stricat si aparatul calcaros pentru fiertul apei. Mi s-a stricat si sanatatea si sunt foarte racita. Mi-e frig si stau cu manusi si fular. Un pic mai incolo o sa-mi pun si geaca. Cativa barbati in etate incearca sa repare centrala. Nu prea reusesc. De luni tot incearca sa o repare. Reparatorii buni sunt din ce in ce mai rari pe lumea asta, in orice domeniu. Mi-as dori sa existe reparatorul universal, caruia sa-i faca reclama la teleshopping: "hello, eu sunt reparatorul universal, pot sa rezolv aspiratoare defecte, centrale stricate dar si inimi frante si dezumflate ( si aici sa zambeasca dezarmant si sa-i sclipeasca un dinte din dantura lui perfecta de reparator care isi poate plomba singur dintii)".
Cand mi-e foarte frig ma ajuta mult sa citesc science news si sa ma uit in gol cu o privire senina. Cred ca in curand o sa invat sa ma proiectez astral. Nu stiu de ce imi place atat de mult sa citesc stirile astea din stiinta pe intelesul tuturor, mai ales ca unele ma enerveaza la culme - stirile despre cum ca Shakespeare avea sifilis, dar si Columb avea sifilis. Chiar toti oamenii celebri au avut sifilis? Si daca da, ce ma intereseaza pe mine? Mai bine citesc despre cum delfinii au fost la origini caprioare mici si sprintare. Sau cum yoga si meditatia sunt de mare ajutor copiilor cu ADHD. Imi si inchipui o clasa plina de copii sub 12 ani, din aia care ti se urca in cap si pe pereti, stand tacuti si linistiti si repetand mantre pe micile lor rogojine de bambus.
Yay, au reparat centrala! Nu mai am de ce sa ma vait, ma reintorc la munca :|

3 comments:

Anonymous said...

Nimeni nu mai vrea sa repare nimic intr-adevar. Nimeni nu mai repara lemn, lucruri vechi. Totul se arunca si se inlocuieste cu plastic.Stau intr-o casa veche si ma bucur tare ca am descoperit manerele vechi de alama de la usi. Nimic nu m-a bucurat mai tare decat sa le curat si de atunci ma bucura in fiecare zi.

Anonymous said...

:) inca un mod de a-ti petrece frigul.

Anonymous said...

Nu cred ca "reparatorul universal" ar fi o solutie foarte buna. Mai ales daca este prezentat la teleshopping. De obicei, la teleshopping sunt prezentate chestii care acolo par frumoase, utile, perfecte, dar cand le primesti acasa sunt fie prea scurte, fie prea lungi, fie prea tari, fie prea moi etc.
In plus, se strica repede. Iar universal... Decat o multime de lucruri facute prost, mai bine unul si bun... Hai, de inimi, aici n-am ce sa zic :)