Friday, January 25, 2008

Dorinta

Nu am calatorit niciodata cu vaporul pe ocean. "Irene pleaca in croaziera". Trebuie sa fac asta la un moment dat. Poate impreuna cu robotul pe care mi-l doresc. Un robot originar din Gibraltar. Sa stau pe punte in rochie lunga, alba, desueta, pe sezlongul galben, sub umbrela de soare alba cu dungi bleumarin si sa fac poze cu un aparat vechi, cu film. Si sa ascult Django Reinhardt - Beyond the sea.

9 comments:

Unknown said...

ai fi si tu asa de vrajita de ce ti se intampla cum e hamsteru asta http://www.viralplaza.com/viewpage.php?page_id=57 care-i pur si simplu vrajit de popcornu care-l mananca.. e intr-o stare asa de high ca poti sa-i faci ce vrei ca nu-i pasa lui numai de popcorn... si tie de robot si peisaje. fain... u do that... fiecare are nevoie de cate o stare de-asta ;)

Unknown said...

si mai verifica-ti commenturile la poze.. ca doar sunt ale tale :)

Unknown said...

si inca ceva... apropo de peisaje, ocean, si la piesa beyond the sea... uita-te la asta http://www.youtube.com/watch?v=vHmM0vjifyw
ii f relaxing si cum zice un tip la commenturi... "i am so looking forward to retirement".. poate ca atunci toti o sa facem de-astea.

Iren said...

verific si eu cand pot comentariile la poze :) si raspund tot cand pot, viata virtuala rapeste mult prea timp real.

Anonymous said...

mereu m-am intrebat... robotelul tau o sa poarte vreodata palarie din paie?... :)

Iren said...

de ce nu? doar nu o sa poarte palarie de metal

Ana said...

Cand am citit postul tau prima imagine din mintea mea a fost fata aceea din ecranizarea la "Amantul", scena cand ea pleaca cu the ship. Nu stiu de ce.
Ma rog. Iti urez calatorie strasnica si o mica poveste la intoarcere poate despre cum a fost:)

iancu said...

Multzu pt Django, ascult des coloana sonora de la jocul Mafia cand ma plimb, da un farmec aparte orasului - nu stiam ca el e "vinovatul" pt muzica superba din joc.

A propos de croaziera (si daca mai pui si muzica la pickup - hashhhhh :P) Porco Rosso e exact filmul de care ai nevoie pt a-ti imagina si mai usor cum ar fi sa stai la soare pe plaja sau pe terasa vaporului cu un cocktail in mana :D

Aah, the life.. Cheers :)

Anonymous said...

Eliade vorbea/scria despre "monstrii" lui.Pur si simplu, la asta m-am dus cu gandul cand citeam....Nu e o acuzatie , si cu atata mai putin o comparatie:)