Thursday, January 10, 2008

The new dog person

Cred ca ma transform dintr-o cat person intr-o dog person. Imi doresc un caine galben mare, moale si bun, cu ochi de culoarea whiskyului, care sa incline capul intr-o parte atunci cand se uita la mine. Ieri dimineata, in parc, un caine mic, cu ochi albastri, a venit sa ma ia in brate si l-am apucat de labuta si am mers un pic asa, mana in mana. Apoi am avut zapada de pe labutele lui pe manusa mea verde multa vreme. Nu am avut niciodata un caine, doar motani care tin la mine atunci cand au chef, care ma pleznesc cand ii enervez si care, dupa ce se maturizeaza, nu mai stau niciodata la mine in brate. Nu invat nimic de la ei, pentru ca si eu sunt la fel :)

17 comments:

iancu said...

dogs never betray :) they're givers, not demanders, like cats :)

Anonymous said...

Labrador, sa-nteleg????

runbaby said...

cats rulz, don't betray the cause :)...

Iren said...

iancu: sa nu exageram. remember eusebiu :P
b0gdan: nu, golden retriever

Anonymous said...

a mea sta in brate si acum, daca stii cum s-o iei, ar sta numai in brate :) nu-i nimic, nici eu n-am invatat multe de la el, decat ca e singurul care mi-ar toarce in ureche indiferent de dispozitia mea :P

Iren said...

runbaby: adevarul e ca mi-e teama sa tradez cauza, iti dai seama cum e sa stai intr-un cartier plin de pisici, sa ai o casa patrulata de pisici si sa tii cu cainii?

diamond: eu am de-a face numai cu magari. se folosesc de mine ca sa se ingrase si sa infloreasca si cand eu am nevoie de afectiune, ia-i de unde nu-s.

Mihai said...

adica ai avut numai motani?

Diana Adela Martin said...

incepe cu un catelus de plus :)

iancu said...

Eusebiu era un caine evoluat spiritual, care in marinimia lui s-a reincarnat intr-o pisica :)) Asa ca el nu se pune :P

Anonymous said...

Poţi învăţa de la motanii tăi să accepţi şi să iubeşti oamenii care ţin la tine numai când au ei chef. Cel puţin la mine aşa este. Am şi eu mâţă. :)

Anonymous said...

dragă irene, toţi foştii tăi prieteni se simt jigniţi de ultimul tău comentariu :)

Anonymous said...

"L-am apucat de labuta si am mers asa mana in mana"...deci schiopata din cauza ta, nu? Se chinuia sa tina pasul cu tine pt ca-l tineai de labuta, sau nu?

Tz, tz, tz...si zi asa, iubesti cainii, nu? De respectat ii respecti? :)

PS Postarea de comentarii pe Blogspot e CRIMINALA.

andrei cavassi said...

yeah well..eu tocmai am fost muscat de un caine alb si acuma scriu cu o mana..cealalta fiind intzepata..antitetanos antorabic etc..ai vazut dogsoldiers?;))

Iren said...

aglomerarispontane: nu pricep :-\, ce grozavie am zis?

Anonymous said...

eu nu am butelie! nu stiu ce legatura are asta cu vreun caine, dar eu nu am butelie! eu!... bu-te-li-e! caine si caine (pt. nea Gogu). (Am vazut la televizor la putin timp dupa '89 un reportaj mimat de grupul Divertis unde era un nene cu caciula de blana in background asa care se tot baga in seama suparat peste reportor si interlocutor cu replica isterica "N-avem butelieee!")

backtoIrene: foarte frumoase posturile tale cu pisicheti si acum, mai nou, cu hamham-i. delicioase.

Anonymous said...

mă refeream la faptul că "tu ai de-a face numai cu măgari care se folosesc de tine". am detectat aici o referinţă ceva mai largă decât ai vrea tu să recunoşti. greşesc?

Iren said...

hihi, nu. era un post cuminte, doar despre motani.