Wednesday, October 17, 2012

Vino pe planeta mea!

Pe planeta mea lumea poarta cu placere pulovere. Suntem un pic invechiti, desi purtam pantofi moderni, de staruri pop si suntem la curent cu ultimele noutati din lume. Buletinele meteo arata ca nivelul responsabilitatilor  domestice a crescut ingrijorator in ultima perioada, dar nimeni nu-si face prea multe griji. Filosofia celor de pe planeta mea este ca veselia salveaza omenirea, asa ca oamenii fac in continuare glume, orice ar fi.
Pe planeta mea se citesc la ora actuala carti cat mai mari si mai cartonate, se poarta discutii infinite si se fac economii pentru carti despre anatomia mainii. Lumea discuta despre filme, retete de punch, creaturi legendare, origami si muzica extraterestra.
Pe planeta mea lumea e extrem de civilizata. Adevarul e ca suntem toti niste mici tirani dictatori, prea politicosi si lenesi insa ca sa ne subjugam reciproc.

9 comments:

Unknown said...

Buna seara ,
Ma iertati ca va deranjez asa de tarziu cu acest e-mail.Vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre fetita mea Leontina Nicoleta.Pana acum a publicat ziarele Jurnalul National,Libertatea, Gazeta de Sud, Ziarul Lumina si sau alturat si alte site-uri si bloguri.Dar ne dorim sa luptam in continuare pentru fetita noastra pentru a strange banuti necesari interventiei chirurgicale la ochi.Iar suma stransa pana acum nu este de ajuns pentru a o opera.Si nu dorim sa ne blocam aici.Doar cu sprijinul d-voastra cresc sansele pentru a strange suma necsara de 35.000 de euro in acest pret incluzindu-se operatia si restul cheltuielilor aferente vize,transportul si controalele aferente dupa operatie.

Despre Leontina mai multe informati le gasiti pe:http://leontinanicoleta.blogspot.com/

Va rog frumos sa-mi lasati un e-mail la adresa violetaleontina@yahoo.com daca puteti scrie un articol!
Va multumim anticipat!

Alina said...

Superb, mi-a placut ce ai scris. Felicitari

Mugur Ionescu said...

dap creativ, inspirat, voios..cu pulover si pantofi moderni

Coman said...

Suntem prea inapoiati si rai ca sa ne bage cineva in seama :(...

Raducu said...

Deja suntem monitorizati de alte civilizatii dar nu o sa ne contacteze, o sa ne lase sa ne autodistrugem pentru ca nu meritam sa fim salvati. :)

Pauza De Tigara said...

Imi place! poate din cand in cand merge o evadare in asa fel

DoarBaiaMare said...

Ma gandesc ca primesti si fara viza acolo???

Ev Peron said...

Vreau si eu sa traiesc pe planeta ta. Imi place cum ai incheiat cu micii tirani prea lenesi sa ii subjuge pe altii. Imi suna a filosofie :)

Livia said...

Am venit pe planeta ta, un blog interesant imi place.