Sunday, January 22, 2006

constatare

La inceput facea curatenie in casa cand veneai in vizita. Ba mai mult, chiar matura sau dadea cu aspiratorul. Nu gaseai nicaieri ambalaje de mancare sau sticle de suc goale. La inceput facea curat in baie. Descoperea rolul benefic al periei pt wc, rolul cosului pentru hainele murdare. Si intotdeauna avea sapun in baie. Daca ti se facea sete, indiferent de ora, fugea sa-ti aduca apa sau suc. Parea mereu dornic sa-ti faca pe plac si cuvantul "lene" ii era necunoscut.
Dupa "n" zile astfel de amintiri zac intr-o pata de ceata, intr-un buzunar al mintii plin cu lucruri frumoase care nu se mai intorc. Acum nu mai face curat in casa cand vii tu. De baie nici nu ma incape vorba. Daca ti se face sete noaptea nu se mai ofera sa-ti aduca el de baut. Nu conteaza faptul ca esti imbracata sumar si ca in drumul tau spre apa din bucatarie exista pericolul sa te intalnesti prin casa cu niste veri preoti aflati in vizita.

6 comments:

Anonymous said...

Heh, ca-n bancul cu papagalii. Vezi ca nu s-au rugat de pomana? :)

Anonymous said...

ti se suprpune navbarul pe imaginea de la marginea de sus, whay dont you disable it (e optional - blogger alows is)

read how to here:

http://blogger-templates.blogspot.com/2005/01/remove-navbar.html

reel simple

theTudor said...

[edit:] *suprapune , *why (reel si dont sunt OK :)

Anonymous said...

pai stiu cum se face numai ca la mine nu apare nici o suprapunere :-\

Anonymous said...

mai e bara aia cu next blog in dreapta
si [Blogger] in stanga.

Si blogul tau are o crengutza stilizata jos si sus e intrerupta de bara aia.

Anonymous said...

aaa...despre asta vorbeai.
pai nu e chiar asa. la inceput credeam si eu ca sus e o crenguta stilizata si am scos navbarul dar ce sa vezi...sus nu e nici o crenguta stilizata. se intrerupe brusc si se vede nasol fara navbar. nu stiu ce o fi fost in capul celui/celei care a facut templateul.