Tuesday, January 10, 2006

Dintr-o discutie inocenta pe messenger - cum ar fi daca ar mai exista dinozauri.
imi inchipui cum s-ar trezi in fiecare dimineata ( foarte de dimineata) dinozaurii si ar pleca la locul de munca pash-pash, grijulii sa nu faca mult zgomot pe strazi, ca sa nu trezeasca oamenii.

6 comments:

Anonymous said...

awwww, that's so sweet and altruistic!

ipoteza cu dinozaurii m-ar face, instantaneu, sa ma gandesc ce masina are portbagajul cel mai mare. pentru cotlete :D

Anonymous said...

Cand eram mic era in .nl un serial cu o familie de dinozauri(like the flintstones, the simpsones, ..) si genericul era cum el venea de la "locul de munca" cu lunch-box, casca, si zicea ceva de genul "Honey, i'm home!".

http://www.retrojunk.com/details_tvshows/63-dinosaurs/

Anonymous said...

Ce bine ca merg la serviciu pash pash si nu trebuie sa-si cumpere fo masina ceva... Adevarul e ca am putea vb cu ei sa ne lase si pe noi pe undeva (ca eu ii vad mari, deci si cu pasul mare) unde vrem si noi sa ajungem (deci si la noi n-o sa mai fie cazul de folosit masina).

Anonymous said...

why not... eu mi-i imaginez ceva gen a la Monsters Inc. , cu stopuri speciale pt ei, eventual pe care sa scrie chiar "Stalk"..

uh, yeap. :)

Anonymous said...

din pacate cred ca dinozaurii, asa mari si blanzi cum sunt ei, ar fi exploatati de oamenii rai, cu bani, care i-ar folosi pe post de macarale. si i-ar pune sa le transporte piscine pe tereasele acoperisurilor blocurilor turn.

Anonymous said...

fiuh. bine ca n-am bani, ca dupa cum suna descrierea aia ma speriasem :D