Friday, December 12, 2008

Am si eu victorii, ca tot omu'

In caz ca nu ati aflat inca, am iesit pe locul 1 intr-un top si nu orice top, ci un top realizat de femei! Daca voua vi se pare putin lucru, mie nu. Pentru mine e o mare realizare mai ales ca de obicei nu-mi propun sa fiu pe locul 1 nicaieri, avand in vedere ca nu sunt o fire competitiva, desi imi place sa poruncesc :)). As minti dac-as spune ca nu ma simt foarte importanta acum, mai ales ca traficul meu, pe care si-asa il consideram prea mare pentru posibilitatile mele, acum a luat-o razna de tot si arunca in ochii mei cu sutele, ca la nunta. Asta ma face sa ma simt infricosata. Succesul comercial ma asteapta dupa colt.
Asa, voiam sa ma laud doar! Ma bucur de moment pentru ca e posibil sa pic de pe creanga asta inalta dintr-o clipa in alta. Sa nu credeti insa ca mi se va sui la cap faima. Am in jur oameni antrenati speciali sa ma tina cu picioarele pe pamant ( cand am venit acasa de la un fotoshuting pentru o revista care nici macar nu apare la tarabe, singurul fotoshuting la care am participat vreodata, Ruki mi-a aruncat o privire ingrozitoare, cam ca tata atunci cand m-am dat prima oara cu ruj, si mi-a zis: du-te te spala, esti ingrozitor de boita!).

29 comments:

ruki said...

:))
asa,asa, un-doi-trei, da cu para dupa ei!
nu inteleg insa ce compliment mi se atribuie: sunt antrenata special sau sunt antrenata, deci si speciala?

Iren said...

esti specialista antrenanta
:D

ruki said...

oh yeah, oh yeah!
u-u-u

Unknown said...

Pai aici ai aparut neboita, adica asa cum esti tu :). Ce sa faci, statisticile nu minte! Sau daca minte, minte frumos :D

Iren said...

Marie Jeanne: vezi, d-aia nu tin eu statistici in batatura!

Bogdan Calin said...

Felicitari, ca le meriti :) Posturile tale au mai multa viata decat tot ce am citit pana acum. Si imi pierd timpul pe net de ceva timp. De prin 1998 daca-mi aduc bine aminte. eh, imbatranesc, memoria ma mai lasa :)

Antoaneta said...

Statiscile mananca, in mod dovedit si nejustificat, nervii celor care le tin in batatura, mai ales in caz de alegeri.

Anonymous said...

Felicitari.
O minunata initiativa aceasta prezentare a blogosferei.

Sa nu spui la nimeni, dar de mult te citeam desi nu am putut niciodata sa imi dau cu parerea si presupusul... hi hi hi, nu aveam cont de blogger ;)

monsoux said...

și când ajungi acolo, să nu uiți că noi am fost cu tine (aproape) de la început. De fapt, voiam să-ți spun bravo :) mi se pare un bun prilej.

Iren said...

multumesc. numai sper sa nu se ajunga la scandaluri si de data asta, mereu cand e vorba de un top apar furiosii :) vreau in continuare liniste aici.

DJAx3L said...

Felicitari !

Antoaneta said...

Pe asta nu trebuie sa-l publici, dar nu am cum altfel sa-ti dau de stire:

http://amazingrace.ro/America_de_Sud/2/Argentina/295/0/398/ARGENTINA:_Aproape_totul_despre_Buenos_Aires..html

Antoaneta said...

Eu as vrea sa va adopt, pe tine si pe Ruki ca surorile mele mai mici, vreti? A mea e mai imbufnata din fire:( Si cand vin la loc in Romania la toamna o sa povestim live:)

1307 said...

maine poimine o sa te vedem la TV ori pe un print facand reclama la vreun ceai :D

felicitari!

laura s. said...

n-au ce sa caute furiosii pe-aici, iren; ei nu se hranesc cu povesti frumoase;

Iren said...

blade3: multumesc

darael: multumesc. stiu ca e o problema asta cu comentatul, dar aveam doar doua solutii: sa las sa comenteze toata lumea, inclusiv anonimii, sau doar oamenii care au o identitate. am preferat sa scot anonimii din ecuatie. or avea ei farmecul lor, dar numarul de hate comments s-a micsorat de cand am luat decizia asta :)

monsoux: multumesc. oricum ma gandeam ca ar fi frumos ca prima carte pe care o voi scrie sa aiba dedicatie pentru toti cei care citesc pe aici de atata timp.

antoaneta: vrem! te asteptam la toamna atunci :)(nu merge linkul)

1307: mmm, nu prea cred. nu mai trec printr-un fotoshuting nici sa ma tai.

laura s: furiosii sunt peste tot, dar nu le dau eu microfoane.

Loreley said...

FELICITARI! Sunt mai multumita decat daca as fi primit eu premiul asta - si mandra de tine! YES! Imi spuneam aseara: "Uite ce nas de cititor am, primul blog pe care ma apuc sa-l citesc d'a cappo al fine(acum o luna? nu mai stiu, e mult de atunci:) si de care je tombe amoureuse e si cel mai frumos!" Aplauze multe-multe!
PS
Acum sunt sigura ca acea carte pe care o visez pt blogul tau si al lui Ruki va exista intr-o zi! I want you famous! Pentru ca meritati, pentru ca unii oameni devin mai putin innorati si mai fericiti citindu-va!

Oana

Rareș said...

Bravo!

Anonymous said...

felicitations!ah, daca stiam ma-nscriam si eu!asta inseamna sa pirezi legatura cu ce se-ntampla-n tzara;-)

Iren said...

multumesc tuturor din nou :)
luminitza: nu e un concurs, e un top facut dupa zelist, care o sa se tot schimbe asa ca poti oricand sa intri si tu.

vicki said...

imi place enorm de tine..esti extraordinara, dar im ipare tare rau ca te'au recomandat cu acest post...mai ales ca si eu ma aflu intr'o stare depresiva, de anxietate...si..habar n'am cum sa ies din asta :(
tu tine'o tot asa! te admir enorm!

Cântăreața Cheală said...

Textele tale sunt preparate din ceai de lemn-dulce.. Felicitari pentru gustul bun si pentru premiu!

Anonymous said...

Felicitari girl.Chiar e tare blogul tau:*

Unknown said...

Felicitari!

verde ursuz said...

Felicitari! :) Nu conteaza daca o sa se schimbe pozitia in rating, noi vom fi mereu prin preajma pentru ca eu nu m-am "desprins" de blogul tau de cand l-am descoperit (acum doi ani si jumatate cand abia venisem in Bucuresti la facultate).

ionuţ said...

Dragă Iren,
plecăciuni:)

Iren said...

multumesc, multumesc :)
acum sa coboram cu picioarele pe pamant si sa ne vedem de treaba. urmatorul post bucuros il voi scrie cand voi ajunge pe locul 10.

Iren said...

vicki: imi pare rau ca nu esti intr-un moment bun :( anul asta am trecut si eu destule gauri negre si de fiecare data am incercat sa ma gandesc doar la viitor si la cat de bun va fi viitorul asta. si, cu chiu cu vai, viitorul asta a ajuns in cele din urma, uneori cu mare intarziere, dar ce sa vezi? a fost intotdeauna exact asa cum mi l-am imaginat: bun.

joju said...

yes yes yes !!