Wednesday, November 16, 2011

Boala nasturilor nebuni

Exista timp pentru toate: timp pentru stricat toate electronicele din jur, timp pentru prins toti virusii si microbii din lume, timp pentru reintalnit cu toate persoanele din trecutul meu dubios etc. Timpul meu de astazi este timpul nasturilor nebuni. Toti nasturii isi doresc sa ma paraseasca si sa-si ia campii spre haine mai verzi. Cos si cos si-mi gauresc degetele ( desi am vreo 3 degetare) si-mi doresc un croitoras viteaz personal care sa faca asta in locul meu si a doua zi nasturele cel cusut trainic pare ca s-a desurubat in timp ce eu dormeam si iar sta sa pice, ca capul in jos. Pana si nasturii de blugi, prinsi in capsele lor, reusesc sa se descuie si sa plece invartindu-se si facand piruete.

6 comments:

marul said...

de fapt , e timpul schimbarii . asta e pimul semn .

Ceska777 said...

Eu am amanat aproape un an sa cos un nasture la jacheta de iarna a socrului. Daca nu vreau sa ma prinda iarna viitoare cu el neucsut atunci sa ma apuc de treaba, nu?

Claudia said...

Nasturii, ca si sosetele, fac parte din categoria obiectelor al caror existenta este pusa sub idealul de a fi singur pe lume. Asa ca spre deosebire de oameni, ei fac tot posibilul sa se separe de semenii lor.

Anonymous said...

Cititorul domnului Gugal nu mai are buton de like si nu vei mai putea vedea cata lume ti-a iubit postarile. Of.

Asa ca pana se inventeaza si la blogger butonul de like pentru consumatorii mai lenesi de ceai irenez, o sa incerc sa-mi fac un obicei din a trece pe aici sa zic: like. :)

In croitorasul cel viteaz personal m-as putea transforma, numai ne trebuie si un inventator de teleportoare.

Iren said...

marul: evident. asa mi-am ghicit si eu in nasturi :)

ceska777: acum e momentul. poate anul viitor o sa fie inventat ceva mai tare ca nasturele si nu o sa mai ai deloc ocazia sa-l cosi.

pinguilde: :)) croitorasul cel viteaz imbracat in uniforma star trek, apasand pe butonul de pe piept: engage!

Anonymous said...

Macar tu stii sa cosi nasturi :)
Eu nici macar nu-i regasesc -odata pierduti