Sunday, January 15, 2006

duminica si atat

Azi am stat acasa, de unde se vede si cum de s-a intamplat numarul mare de posturi pe blog :).
Stand eu in pat si incercand sa fiu creativa ( si ascultand obsesiv Tori Amos - Wednesday), evident ca am ajuns sa ma gandesc la alte chestii. Cum ar fi:
-imi plac filmele dar vad ingrozitor de putine. si alea pe care le vad sunt mai degraba din seria celor comerciale. mi-ar placea sa vad filme foarte vechi. evident ca pentru asta am nevoie de o persoana cu care sa ma duc la muulte filme.
- am nevoie de o persoana cu care sa ma duc in weekend la cumparaturi. altfel de una singura nu ma duc si parca vad ca ajung sa am o garderoba saraca si meschina, alcatuita doar din 2 tricouri.
- am nevoie de o persoana cu care sa ma duc la teatru. de cand n-am fost la teatru ( /tear)
- am nevoie de o persoana cu care sa pot vorbi tampenii. cu cat mai frivole, cu atat mai bune.
- am nevoie de o persoana cu care sa pot vorbi lucruri serioase. si care sa-mi recomande carti. si care sa-mi dea cu ele in cap cand ma vait ca sunt prea obosita sa mai citesc cand vin noaptea acasa ( dar nu sunt prea obosita sa ma uit la jay leno)
- am nevoie de o persoana cu care sa ma duc din cand in cand in cluburi. nefiind o fiinta prea sociabila si pe deasupra si una care oboseste usor, doua cluburi pe luna imi ajung.
- si am nevoie de o persoana cu care sa invat sa fac de mancare. sunt atat de stangace in bucatarie incat daca as fi lasata singura, intr-o padure, cu frigiderul langa mine, mai degraba as rontai scoarta copacilor decat sa-mi pregatesc o mancare decenta la foc.

daca as avea un grup de prieteni alcatuit din astfel de persoane, tare bine ar fi de mine. poate daca imi pun dorinta de ziua mea sa am asa ceva, intr-o zi o sa ma pomenesc la usa cu grupul compact de prieteni, impartiti pe categorii si cu flori in brate.

alt gand pe ziua de azi:
- eu nu primesc flori decat maximum de 2 ori pe an. probabil nu merit.

alt gand:
- imi plac barbatii nerasi. e un blestem dar asta e.

alt gand:
- am cea mai oribila sapca din lume. e neagra, cu margini rosii si scrie pe ea skoda motorsport. ma chinui de foarte multa vreme sa-mi cumpar o sapca decenta de fata. pana acum insa destinul mi s-a impotrivit cu inversunare si planurile mi-au fost zadarnicite de fiecare data.

alt gand:
- imi doresc foarte tare sa vad plan 9 from outer space. ( de fapt as vrea sa vad toate filmele lui ed wood).

11 comments:

Anonymous said...

call your parents and some girlfriends, go to a cooking course - you don't seem to really need a boyfriend :p

and it's Plan 9 from Outer Space, you heretic ;>

Anonymous said...

:D but i'm a heretic.

i don't want a boyfriend!!!i have a boyfriend. this is a post about friends :( ( girls or boys, i don't care).

Anonymous said...

let me sum this up for you, what you need is a good story, right ?

and from a source that can be trusted ?

or am i like way off ?

Anonymous said...

theTudor: huh? nu inteleg la ce te referi :(

Anonymous said...

It's like this:
We all need to feel like our life has this thing going, not like a vibe, but more like meaning, but not in the sens of "purpose" or "i am mother teresa", like it has to make sense.

Ca un fim bun in care lumea din capul scenaristului incepe sa existe - unde detaliile si chestiile generale make sens together, sunt din aceeasi tablou. (sa zicem ca pozele de pe blogul tau)

Si cateodata fiind noi haotici sau dezorganizati, si trasi in toate partile de ritmul vietii, we get to feel like we cant figure out "the general feel" of this story. Ca atunci cand nu esti atent la drum si nu stii unde ai ajuns.

De aia unele evenimente sau "stat la povesti" get to inspire a feel of a story that structures coherence in how we feel about our own story, erhm life.

Pe de alta parte it is healthy for any relationship that both parners dont isolate themselves and hang out with bigger crowds, a her group , a his group, and a bigger together group. That's good for anyone.

Anonymous said...

theTudor: ai multa dreptate, me/stupid ca n-am inteles ce ai vrut sa zici. cam despre asta era vorba. ma simt bine ca m-a inteles cineva :)

Anonymous said...

Yea but it not easy cos we're people, and that adds another layer of difficuly.

If u need advice, here it is:
Start small: do the dishes u (my have)postponed, work out a little, that'll help u pick up the pace. Give you some order.

There are no majik remedies, the real social web is dynamic as hell, but if u start small, save alittle time and energy here and there, you'll be better armed for the day..
(a little trivia: i never mentioned story now and you _did not_ notice it:)

Anonymous said...

yes, sir. i'll start small!

Anonymous said...

la Plan 9 From Outer Space te pot ajuta eu. la fel si la niste carti, filme, retete de gatit paste bengoase si ocazional la faza cu barba, cand mi-e prea lene sa ma rad, de-mi da ban za wife de nu ma vad :)

ma rog, poate finally apari la vreun bloggers meeting, sa vezi ca theTudor e de fapt mult mai coerent in viu grai (da' doar putin mai isteric decat te-ai astepta :))))

there are some very fine ppl you'll meet, if I would only mention boo, tT, eugen & chops/ of course, most of the other bloggers are very boring, but u know, lifesux... :)

Anonymous said...

fry, tu esti un om bun!ma ajuti si cu filmele si cu gatitul si cu barba. ma simt ca si cum as profita de tine :P.
pai chiar intentionez sa apar la blogger meeting. sper sa se faca in curand ( si sper sa nu fie intr-una din zilele alea in care lucrez pana pe la ora 1 noaptea).

Anonymous said...

mi-ar placea sa mergem la teatru sau sa ne plimbam aiurea sau sa pictam oale de lut :)