Wednesday, March 01, 2006

In loc de alt post trist

Scrisesem un post lung, lung, evident trist. In ultima vreme sunt ca o salcie plangatoare. Ceea ce este foarte enervant. Asa ca am sters totul. O sa postez in schimb altceva. Niste produse pe care orice femeie fatala trebuie sa le aiba la casa ei ( pentru ca am uitat sa va zic - ma fac femeie fatala).

Deeeeci. O femeie fatala poarta intotdeauna pantofi cu toc cui, nu-i asa? Atunci mi se pare logic sa aiba si chestia aia de luat prajituri (care de obicei este oarecum in forma de lopata) in forma de pantofi de toc.


De asemenea o femeie fata trebuie sa aiba cercei periculosi. Ce poate fi mai periculos decat niste cocheti chef's knife earrings? Prietenul nu te va mai supara niciodata pentru ca la prima vorba care nu-ti convine nu va trebui decat sa dai din cap si cerceii tai sa scoata un clinchenit vesel si taios. Ceea ce ii va aminti sa aiba grija.



De asemenea o femeie fatala are intotdeauna probleme, traume si sechele care au facut-o sa devina un asemenea gen de femeie ( am o gramada din astea; vedeti, am backgroundul necesar). Asa ca i se potriveste perfect jocul de societate cu psychoanalyst puppets. Sigmund Freud, Anna Freud si Carl Jung plus canapeaua de psihanalist vor sta la indemana musafirilor si vor scoate la iveala din psihicul lor chinuit cele mai tenebroase secrete.



Si la sfarsit un produs care nu are evident nici o legatura cu faptul ca voi deveni femeie fatala. Dar imi place foarte mult. O geanta in forma de stropitoare. Super cute.



ps: primele trei produse sunt de aici

4 comments:

theTudor said...

bafta ;) post about how it is, ok ?

Andreea said...

Un link cu animalute roz ca sa te inveseleasca: http://www.collectorsaddition.com/whimsiclay.htm

(cand am vazut site-ul m-am gandit la blogul tau :) )

Andreea said...

Am uitat sa adaug: uita-te prin sidebar-ul din stanga :)

Anonymous said...

Mersi Andreea :)

am vazut niste papuci-pisoi pe acolo very cute. mi s-a facut pofta de ei. gata, sambata ma duc sa-mi cumpar niste papuci- animale ca sa-mi fac pofta :P.