Wednesday, March 29, 2006

Mai tii minte atunci cand ne-am intalnit? Eu imi cumparasem sandale din fier, complicate si incomode, care imi alunecau din picioare. Ne-am dus sa vedem un film cu zombie. Eu credeam ca este o intalnire speciala, dar nu era si a trebuit sa-mi platesc biletul de cinema si sucul. Filmul s-a terminat foarte tarziu, dar tu nu m-ai condus acasa pentru ca te duceai sa bei bere. Asa ca am luat singura metroul, pentru ca eram prea zgarcita sa dau bani pe taxi. Si metroul se stricase in ziua aceea, puteai sa-l iei doar de la o singura linie. Era o seara calda de aproape vara, plina de golani furiosi din cauza metroului. Si eu, in mijlocul lor, in sandalele de fier care-mi rodeau picioarele, maraind. Apoi tot drumul m-am temut si de propria mea umbra, in timp ce teiul mirosea puternic, ca un ceai turnat peste lingurita din cana. Si cand am ajuns acasa nu mai iubeam filmele cu zombie.

6 comments:

Alex Busuioceanu Bolea said...

ma crezi ca stiu seara aia?eu eram blocat la brancoveanu.nu mergea metroul decat pe linia pipera imgb parca...am stat o ora asteptand:)
i empathise:)

irene said...

:)
da si era sper sfarsitul lunii mai.

Alex Busuioceanu Bolea said...

i had to return, sa vad daca mi-ai acceptat commenturile:P...hi:)

Irene said...

cum adica daca ti le-am acceptat? nu sterg comentarii decat daca sunt deplasate. in rest poate sa comenteze cine vrea :)

bogdan said...

inspirata de Gelu Naum?

Irene- emancipated since 18xx said...

nu, chiar asa s-a intamplat :)