Monday, May 29, 2006

Nu ma imbrac dupa cum se invarte dupa soare moda. Ar fi prea boring. Incerc sa ma imbrac ca un personaj. Evident ceilalti nu ghicesc niciodata personajul. Este si greu uneori sa ghicesti ca m-am imbracat ca un manufacturier sau ca o sefa birocrata. Ieri de exemplu imi pusesem o bluza de vestala. Tudor si Eugen n-au inteles insa nimic si au crezut ca sunt imbracata in chirurg.

O ultima concluzie: toate drumurile nu duc la Roma. Toate drumurile merg la motoare. Oriunde te-ai duce, tot pe motoare sfarsesti. D-abia astept sa inceapa campionatul mondial de fotbal si sa ma duc acolo sa ma uit la meciuri.

9 comments:

Delice said...

Nu cred ca stiu ce inseamna acest obiect vestimentar asa ca au tras concluzia ca esti imbracata ca un chirurg :)

Irene said...

Ba da stiau, mai ales ca am si vorbit despre vestale. Ii inducea in eroare insa turcoazul vernil al bluzei.

theTudor said...

Now now! Eugen a inceput cu chirurgul, si eu am zis doar ca are dreptate. And i know a little of this and that from ancient Rome (HBO rulz).

By the way Irene thx for the secret about the meaning of life and everything. :P

dacian said...

dar tu cate haine ai? de te poti imbraca la tema data cand ai chef? :)

Irene said...

Pai Tudor, sa vad cum pui in practica sfaturile mele pretioase cu privire la relatiile interumane :P

dacian: eh, si eu ca fetele. dar sa stii ca nu ai nevoie de multe haine. de exemplu eu am nevoie doar de un tricou si o pereche de blugi daca as vrea sa fiu de exemplu dentista-de-hobbiti.

theTudor said...

"trebuie sa iti zic ca deja pasarile aterizeaza pe umerii mei (2 imi tin trena) si caprioara pe care o tin pe balcon a venit sa imi manance din mâna"

Irene said...

Tudor, cand te vad in aceasta scena idilica pe care o descrii atat de plastic, mi te inchipui in colanti. Nu stiu de ce :P.

theTudor said...

Bad christmas spirit Irene ! Bad bad bad !

Irene said...

Aasa sunt eu, mai grinch, dar sa stii ca tot in colanti te vad >:)