Thursday, November 29, 2007

Lepse peste lepse

Am primit un tag intitulat replici de pomina si de atunci ma tot gandesc la replici celebre care mi-au ramas in cap. Dar eu nu tin minte cuvinte de pomina, tin minte tot felul de amanunte fara sens, total neamuzante :( Asa ca nu prea am ce sa scriu. Dar promit ca daca imi amintesc ceva, scriu repede post.

Primisem si o leapsa "prima carte pe care am citit-o" dar nici asta nu-mi mai amintesc. Cred ca a fost o carticica din seria "povesti nemuritoare", aia cu feciorasul din brusture pe coperta ( iar trebuie sa aduc vorba de calendare :)) - vorbeam ieri cu colega mea despre cum o sa fac niste calendare ecologice scrijelite pe foi mari de brusture uscat ( ea zicea sa fac pe frunze de ficus) si sa inventez o metoda fantastica care sa faca frunza sa se naruie exact dupa ce se termina ultima zi a lunii, un fel de calendare autodestructive).

Si am mai primit acum haaat, o gramada de vreme o leapsa despre ultima carte citita si ultima carte neterminata. Ultima carte citita ( care mi-a placut muult) a fost "Charlie si ascensorul de sticla". Acum citesc "Din inima Africii". Citeam aseara despre gazela Lulu cu un mare paianjen atarnat deasupra capului meu. Si paianjenul citea si el si visa sa mearga in Africa, sa cultive cafea. Mi-a placut sa aflu ca aborigienilor li se pare normal ca un om poreclit Domnul Elefant, dupa ce iese la pensie, sa se duca zilnic in fata custilor elefantilor si sa se uite la ei foarte mult timp. Adica, daca eu seman cu un opossum, mi se pare foarte normal sa las opossumii sa faca parte din viata mea, nu-i asa?

3 comments:

Unknown said...

Mitch Hedberg imi pare izvorul perfect pentru "replici de pomina".

"I used to do drugs. I still do, but I used to, too."

"I wanted to buy a candle holder, but the store didn't have one. So I got a cake."

"I'm a heroine addict. I need to have sex with women who have saved someone's life."

"You know, I'm sick of following my dreams, man. I'm just going to ask where they're going and hook up with 'em later."

"Is a hippopotamus a hippopotamus, or just a really cool Opotamus?"

"I saw a human pyramid once. It was very unnecessary."

"You know when they have a fishing show on TV? They catch the fish and then let it go. They don't want to eat the fish, they just want to make it late for something."

"I like rice. Rice is great when you're hungry and you want 2,000 of something."

Si asa mai departe, Internetul in mod sigur are mai multe. Este eroul meu cand vine vorba de umor/replici/afirmatii. Pacat ca a murit :(

Unknown said...

<<"You know, I'm sick of following my dreams, man. I'm just going to ask where they're going and hook up with 'em later.">>
foaaaaaaaarte tare asta. cred ca e noul meu motto.

Sara said...

"Citeam aseara despre gazela Lulu cu un mare paianjen atarnat deasupra capului meu. Si paianjenul citea si el si visa sa mearga in Africa, sa cultive cafea. "
Ai vorbit asa de frumos si ma faci sa ma simt vinovata pentru zecile de vieti de painajeni luate de mama din ordinul meu pentru ca eu nu am fost niciodata destul de curajoasa incat sa incerc sa ii prind intr-un borcan si apoi sa le dau drumul afara, in iarba, pentru ca imi inchipuiam ca o sa scape si o sa se urce pe mine si am pur si simplu o fobie:(.