Thursday, November 08, 2007

Raceala emotionala

E a doua zi de raceala. O raceala foarte ciudata, nu ma ustura tare gatul, nu ma ustura tare nasul, nu am febra mare. Am in schimb niste emotii... Imi transpira palmele, am un gol in stomac, nu pot sa mananc, imi vine sa tropai pe loc si sa-mi frang mainile. Parca am de dat o gramada de examene importante. Sa fie asta noul tip de raceala de cand cu promovarea importantei inteligentei emotionale?
Nu vorbesc metaforic, chiar sunt racita si am emotii foarte mari, fara motiv :-s.

10 comments:

Unknown said...

Buna dimineata, domnisoara!

Examenul de astazi este in scris. Aveti la dispozitie "tot timpul din lume", intrebarile sunt in numar de "trei", iar topicurile "variate".

1. Care sunt cele cinci elemente ce permit separarea unui ninja dintr-un grup uniform de oameni obisnuiti?

2. Ce vedeti atunci cand asteptati la semafor si in loc sa tropaiti injurand (gingas) in surdina ridicati privirea?

3. Puteti descrie momentul in care tema ce transpira din relatia dintre Jesse Custer, Tulip O'Hare si Proinsias Cassidy a devenit importanta pentru Garth Ennis?

Va multumim,
Comitetu'

Anonymous said...

eu mă simt excelent!

Iren said...

harlay: pot sa fiu scutita de la test? sunt racita :-s

Anonymous said...

emotionanta raceala emotionala:)

Unknown said...

Pai...nu e ca si cand ti-as fi aparut la usa, imbracat doar intr-un palton subtire, cu sosetele desperecheate si niste pantofi cu ciucurei, amenintandu-te ca o sa te flash-uiesc daca nu faci testul...

Deci e ok.

Deocamdata.

In plus, sunt bine dispus si inclinat spre iertare in numele Domnului Dumnezeu, caci am mai scris ceva :)

Anonymous said...

Acum ca am aflat cum se numeste-raceala emotionala- mai trebuie numai sa-i aflu un antidot, ca simptomele (precum emotiile fara motive) le stiu deja ;))

Anonymous said...

Nu cred că poţi avea emoţii fără niciun motiv. Emoţiile înseamnă mai multe bătăi ale inimii pe minut, ceea ce nu prea cred că-i recomandat.

Alexandra said...

hehe, pai chiar s-ar putea sa fie ceva patologic, irene...trebuie cautat la semne si simptome, neaparat :). daca aflu o denumire stiintifica a racelii emotionale(sau mai degraba emotive), te anunt :).

Iren said...

o sa mor? :-s

Anonymous said...

Pai...n-ai raceala...ce ai tu, e o gripa, virus, alea...trece in cateva zile...n-ai sa mori. Haidi, Irene, fi BARBATA! Ai nostrii...ca brazii...alea, alea. Hai ca pe vineri ai sa fii ca si noua! Promit!