Wednesday, November 05, 2008

De unde au aparut toate borcanele astea, iubito?

Desi sunt un om destul de rezervat si discret, exista anumite persoane, pe care nici macar nu le cunosc bine, care ma fac sa deschid larg in fata lor toate dulapurile pe care le gasesc in mine si sa pun tot ce gasesc pe masa. Oricat de penibil, dubios, rau, dezgustator, siropos ar fi continutul din borcane nu ma simt stanjenita deloc, ba dimpotriva, ma inveseleste. Si mi se pare normal si nu mi-e rusine sa fac asta, fara sa-mi pese de consecinte, fara sa ma intereseze ca asta i-ar putea indeparta. Poate ca uneori nu vrei sa stii totul despre cineva, poate chiar e bine ca o femeie sa pastreze mereu ceva ascuns, dar chiar ai nevoie ca din cand in cand sa lasi misterul la o parte si sa fii ceea ce nici nu banuia nimeni ca esti. Un fel de terapie facuta de mine insami asupra mea :)

13 comments:

bogdan b said...

Persoanele care te fac sa te "expui" asa in fata lor ar trebui interzise prin lege, arse pe rug si concomitent otravite cu cianura! Glumesc, evident :)).
E drept, o femeie are parca mai mult farmec daca pastreaza si o nota de mister in ceea ce o priveste, dar cat de mult mister lasa... asta tine de flerul ei ;). C

Unknown said...

eu ador puseele astea la mine. poate pentru ca sunt rare. poate pentru ca imi furnizeaza adrenalina inconstientei.

Smith. Something Smith said...

sunt unele persoane pe care le poti vedea doar ca pe niste prieteni. si cum prietenii trebuie sa stie mai totul despre tine pentru a te ajuta in momente dificile... ;)

Diana Adela Martin said...

gura lumii inspre diana: "mai, o femeie tb sa aiba mister!" "fii si tu mai misterioasa, mai domnitza mai..."

Junkymouse said...

chiar vorbeam cu un prieten ca femeile au cam pierdut "talentul" asta, zambetul siret ca ascund ceva... e in regula sa joci cu toate borcanele pe masa, cat timp nu sunt toate din sticla ;)

lilo said...

eu mi am luat o mereu cand mi am expus borcanele...e un sport periculos

Iren said...

sa pitim borcanele deci si sa le tinem pentru noi doar :)
e ca atunci cand te vede prima oara in pijama, nearanjata si nemachiata si zice " ce draguuuta esti", apoi te vede iar asa si iar si iar. nu te mai vede draguta ci neglijenta :)

daniel said...

De obicei, pe unele borcane scrie foarte clar: "A se pastra la loc racoros ferit de razele soarelui". Unui borcan lasat in vazul tuturor i se altereaza continutul dar nici sa-l uiti in camara nu e bine ca mucegaieste.

lilo said...

nu e chiar asa, pt ca in borcane nu ascunzi cearcane, riduri, gene blonde sau alte cele..
am ajuns oricum sa cred ca unele borcane sunt radioactive si tb pitite sub pamant undeva :)

daniel said...

Eu ma refeream la borcanele cu dulceata de cirese salbatice.

lilo said...

sa refrazez...expunerea anumitor borcane se poate dovedi radioactiva. dar stiu ca de cele mai multe ori este de neocolit

Anonymous said...

de borcanele mele vorbesti? dar sunt empty. :(

Cântăreața Cheală said...

In astrologie exista teoria reintalnirilor karmice: oameni care te stiu din alte vieti, in fata carora nu te poti ascunde. Faci harta cuplului (sinastrie) si poti gasi explicatia comportamentului tau ciudat.