Tuesday, November 11, 2008

O iubire normala

Acum ceva vreme am gasit contul de flickr al unei japoneze indragostita de un american. Ea in Japonia, el in America, in L.A. Nu stiu cum a inceput relatia lor, daca in cursul unei vacante, sau online. Doar am vazut cum japoneza, o fata obisnuita si un pic mai mult artista, isi facea poze, multe poze minunate si le posta pentru el, un american barbos, pe flickr si comenta intr-o engleza proasta si ea la fel de minunata; ce aveau ele atat de minunat era faptul ca nu erau poze inchise, cu simboluri stiute doar de ei doi, ci erau frumoase pentru ca toti necunoscutii se simteau in poveste. Si cand te uitai la ele nu te simteai ca un intrus pentru ca le doreai ca relatia lor sa dureze si ti se facea dor sa ai si tu o relatie normala si o dragoste atat de puternica.
Fericirea ei a fost atat de mare cand a obtinut viza si cand s-a dus sa locuiasca acolo, cu el. Numai ca acolo i s-a facut dor de Japonia, nu se simtea acasa, fara green card nu putea sa se angajeze, pozele lor, facute acum impreuna, nu mai erau deloc minunate. Asa ca s-a intors in Japonia iar eu m-am gandit "o sa se desparta". Dar nu s-au despartit si acum e randul lui sa-si incerce norocul in Japonia. Intre timp ea face din nou poze minunate pe care le pune pe flickr pentru el. Si zice ea:
Don't kill my red heart,,,,,
Nobody is able to bother our relationship...
Distance
Country
Tears
Visa
Ocean
Sky
Smell
My negative brain
Asta nu e o poveste iesita din comun, e o poveste normala. Imi plac oamenii care incearca.

14 comments:

bogdan b said...

ne arati si noua pozele ei? :)

Iren said...

imediat ce gasesc linkul :)

Iren said...

uite aici
http://www.flickr.com/photos/homako/

utopic said...

hei

pozele facute impreuna
mai putin minunate
conteaza
nu conteaza


ce de povesti trebuie ca mai gazduieste si flickru asta

daniel said...

Si asta e iubire normala? Eu cred ca e mai mult chiar si decat iubirea ca-n filme.
Asta e iubire 2.0. Sper ca nu si beta :P

Iren said...

utopic: flickr, acest album duminical zilnic.

Ina said...

M-am uitat peste poze si mi-a placut foarte mult ce a scris ea la un moment-dat: "I've been crying a lot recently. I am not weak. I am just fighting." Cate forme poate lua o declaratie de dragoste! :)

Laura said...

in seara asta am stat pe scaunul vis-a-vis de tine in metrou. :)

Iren said...

:) da? si de ce nu mi-ai facut semn? data viitoare sa vii sa ne pupam :)

mo said...

u know, si eu am urmarit doua povesti pe deviantart: prima - un tip si o tipa din germania, care au avut o poveste de dragoste cat se poate de banala, dar tradusa prin fotografii (mai ales ale lui) absolut minunate. din pacate, dupa ce s-au despartit, tipul si-a mai pastrat doar doua fotografii din paginile pe care le postase in timpul verii.
despre a doua poate am sa postez si eu o istorioara cand am sa am simt asa, mai emo... :)

Iren said...

mo: pai sa zici si de cealalta si o sa mai zic si eu de altele si sper sa mai zica si altii. am o pofta de povesti zilele astea... :)

Iren said...

bine, mo, scrie un post atunci :)

joju said...

poveste din-seria-povesti-de-dragoste :)

Ganduri povestite said...

Totul e perfect cand e dragoste la distanta :(