Thursday, January 08, 2009

Ma simt ca intr-o luni si totusi mi-este bine

Image

Acum ninge, curand o sa fie cearceafuri peste tot, urme negre peste ele, iarna d-abia acum incepe, imi trec fularul peste fata si am ochi de om de zapada, ma simt ca intr-o luni si totusi mi-este bine, am senzatia aia ca trebuie sa ma pregatesc pentru ceva frumos, desi deja e frumos pe la mine pe aici, sunt tunsa rau si nici ca-mi pasa, portocalele sunt in acea perioada a anului cand nu sunt atacate de blestemul secului, ar trebui sa existe deci si o sarbatoare lasatul secului care sa inceapa primavara pentru portocalele romanesti, nu prea scriu pe blog pentru ca scriu iarasi pe hartie, nu scriu despre viata mea, ci despre lucruri nenumite si negandite, fara sa ma cenzurez deloc, nu o sa pedepsesc insa blogul pentru asta, nu tii un blog ca sa te simti necenzurat sau cenzurat, ca sa te lauzi sau sa te simti modest, pentru tine sau pentru ceilalti, eu il tin pentru ca e un loc unde vin zilnic si-mi iau ceaiul, cu gust bun sau cu gust rau, asta e, obiceiurile iti tin parti din viata stranse laolalta ca sa nu se desire tesatura prea repede.

9 comments:

Marcel said...

Ceaiul trebuia sa fie mai placut astazi! Se sincronizeaza cu fulgii de afara... Un ceai la gura sobei...

(tunsa rau? ca mine? :)) nici mie nu-mi pasa :P )

joju said...

nice written
foarte bine ca i-ai spus spre amintire blogului unde-i este locul, sa stie si el si sa nu se creada mai mult decat o ceainarie (mai exista ceainarii? poate doar in Londra)

I'll help myself and get another cup of hot tea with lemon, very nice here, I'll stick around for a while

daniel said...

Eu cred ca exista ceainarii. Numai in Cluj sunt doua. Ceainarii-ceainarii, nu baruri unde poti bea si ceai. Imi inchipui cate sunt in Bucuresti.
Cred ca saptamana asta a fost cea mai lunga zi de luni din an.

Iren said...

E plin de ceainarii si-n Bucuresti, da.

Oama said...

Irene...imi esti foarte draga...asa, fara sa te stiu..fara sa vreau sa te cunosc neaparat.Cred ca daca te-as vedea pe strada as zambi din ochi si atat.
Sa fie asta un an al detoatelor,dintoatelor frumoase!

Iren said...

multumesc, draga onici, un an minunat si tie!

sultana said...

sper ca asta inseamna ca te apuci de carte ! iti urez succes, si sa ne spui si noua daca se intimpla. mi-ar placea ca toate povestile tale sa se adune undeva palpabil... deseori ma intreb ce s-ar intimpla daca s-ar sterge dintr-o data toate blogurile ?
si ca sa raspund si la postul anterior, si eu eram in facultate pasionata de genul horror, expresionismul german era preferatul meu (m-am calit in copilarie tragind cu ochiul la filmele cu vampiri pe care le vedeau surorile mele mai mari in "noptile vhs", cum se practica). insa acum, de cind sint mama, lasa ca nu am timp, dar nu stiu ce ce mi se face sila de orice film de gen, am vazut de curind Hostel si am avut cosmaruri toata noaptea.

Aladin said...

Uneori am impresia ca te amuzi construind un zid de imagini si cuvinte intre tine si lume. Nu cred ca este ceva rau in asta - doar toata lumea o face - in plus, tie iti iese de minune - insa as vrea sa te intreb: (iluzoriu, presupunand ca existi intr-o lume posibil reala, aspect asupra caruia am indoieli): atunci cand plangi, daca o faci vreodata, cate grade Fahrenheit au lacrimile tale?

joju said...

Valoarea normala a temperaturii corpului uman este cuprinsa intre 36-37 grade Celsius

degrees Celsius (oC) 37*
degrees Fahrenheit (oF) 98.6
kelvin (K) 310.1
degrees Reaumur 29.6
rankine 558.3


so, how to measure the tears? would you her cry with a thermometer stick in her eyes ?..

frosty weather in did