Thursday, March 23, 2006

Am dormit foarte putin azi noapte pentru ca la 4 dimineata m-am trezit sa ascult o mierla. Canta asa de frumos in lumina lunii. M-am dus in bucatarie sa vad daca se aude mai tare. Cu pisicul dupa mine, pentru ca fara el nu se poate. In bucatarie se auzea prea indepartat cantecul. Ne-am dus in baie. Acolo se auzea perfect. M-am asezat in cada, cu pisicul pe masina de spalat. Amandoi somnorosi, ciufuliti, cu parul in ochi si pantaloni de pijama prea largi. Ora 4 dimineata este una din orele perfecte, cand se intampla lucruri bune si secrete. Cand eram mica cam pe la ora asta plecam la pescuit unde prindeam lacuste imense, verzi. Pana la urma mierla a binevoit sa schimbe pomul, asa ca am putut sa ma intorc in pat si sa o ascult de acolo.

9 comments:

Fille en Aiguilles said...

scrii frumos.

Anonymous said...

multumesc :).

Anonymous said...

Frumos scrii. Da. Iar mierlele kick ass! :)) Si eu ador sa le ascult cand ajung in gradina copilariei... aici in capitala ma delectez dimineata cu trilul masinilor sau al vecinilor care se cearta. Mda, de cautat blackbird sounds.

Anonymous said...

Nu trebuie sa le cauti in gradina copilariei :). Acum se gasesc si pe stalpuri si blocuri. Norocul nostru.
Cat despre masini si vecini certareti ( sau in cazul meu prea melomani si constructori)...noi sa fim sanatosi! :P

Anonymous said...

sa-mi trimiti si mie o poza cu pisoiul tau in pantaloni de pijama prea largi :)

Anonymous said...

nu-mi da voie pentru ca pantalonii sunt cu buline iar el este in dungi. si toata lumea stie ca dungile si bulinele, purtate impreuna, sunt un mare NO in moda. nu vrea sa se faca de ras :(

Anonymous said...

pai vezi ce patesti daca-ti iei pisoi cu dungi? puteai sa-ti iei si tu unu'normal, cu buline, si scapai de fashion dramas... :)

Anonymous said...

oare pisicul e si el meloman ori punea la cale un plan de capturat mierla?

Anonymous said...

fry, pisoii cu buline mi se par neseriosi.
christina, cred ca pisicul meu este genul de meloman care considera ca un muzicant va canta mult mai bine daca sta intr-o burta. probabil din cauza ecoului.