Tuesday, March 28, 2006

Am primit un sms - poezie de dragoste la ora 2 noaptea de la Liviu V. Il am in agenda, problema este ca fac mari eforturi sa-mi amintesc cine este Liviu V. Concluzia este ca nu cunosc nici un Liviu V. Poate este vorba de cineva din cealalta existenta a mea, din cealalta dimensiune.

Ieri am sarbatorit Gold Effie-ul si la intoarcere am luat un taxi cu un sofer atat de antipatic ca nu cred ca o sa mai merg cu taxiul multa vreme de acum incolo. Si i-am si lasat un bacsis foarte mare pentru ca nu a avut sa-mi dea rest.

Este atat de frumos afara ca pur si simplu n-am stare. Imi vine sa stau cu o fatza senina pe o banca la soare si sa vegetez ca o soparla. Sau sa stau intr-un hamac si sa dorm. Am o oboseala in mine care se nu se mai termina. Nu prea mai pot sa ma concentrez. Dimineata, la metrou, in loc de cartela am scos cheile. Si am vrut sa descui. Dupa muuulta vreme mi-am dat seama ca nu este nimic de descuiat, ca trebuie sa-mi bag mintile in cap si sa nu mai fiu asa de zapacita.

Mi-as face ordine in viata dar nu prea am loc in dulap.

6 comments:

Masi said...

Întotdeauna e ceva de descuiat, greu e să găseşti cheia potrivită.

Sorin said...

Iarta-ma ca iti stric aroma primaverii. Am parcat in depozitul meu de informatii sub titlul Toyotacar un filmulet publicitar de succes!(?). Am vrut sa vezi ce cere piata, plecand de la ce scriai, cu vreo doua saptamani in urma,despre reclame.

Anonymous said...

o reclama calda de familie :P

imi aduce aminte de niste spoturi de la noi pentru ciocolata si cereale mi se pare.

Anonymous said...

ok, acum 3 seri in loc de cheile de la bloc am scos cartela de metrou. daca nu era atat de obo' as fi ras, probabil.

Anonymous said...

eu descui liftu, lejer, asa la 2x pe luna, It's all good!

Anonymous said...

You're not hopeless [from Lost in Translation] :D