Tuesday, March 07, 2006

Martea nervoasa

In ultima vreme am fost mai mult singura. Asa ca m-am transformat dintr-o persoana calma si politicoasa intr-o persoana mai degraba nervoasa, dar tot politicoasa. Evident ca am inceput sa observ tot felul de amanunte in jurul meu, care ma scot din sarite. De exemplu am observat ca atunci cand merg pe strada, astept la metrou, sunt in lift, atrag tot felul de oameni. Nu orice fel de oameni insa. Ci oameni zgomotosi. Unii sunt genul de oameni care piuie pe o nara. Un sunet foarte caraghios si-i inteleg ca sunt raciti. Dar sa se trateze!!! Apoi mai sunt oamenii cu pantaloni din fash. Nu am nimic cu hainele din fash, mai ales cu gecile. Cu pantalonii este insa alta treaba. Merge omul cu pantaloni din fash langa tine. Foshg, foshg. Incerci sa-l depasesti sau sa ramai in urma. Oamenii cu pantaloni din fash sunt insa vicleni. Isi potrivesc pasul cu al tau astfel incat zgomotul ala sa vibreze mult si bine in urechile tale de om obosit si nervos. Eu nu inteleg de ce oamenii cu pantaloni din fash nu se duc pe partie. Acolo este locul lor!

5 comments:

Anonymous said...

Pe mine ma scoate din minti sa vad batrani carora le tremura buzele sau isi sug falcile ritmic, de parca ar mesteca in adancul gurii ceva si s-ar teme sa nu inghita. Ma irita ticurile nervoase in general, explodez imediat. Dar eu sunt nevrotica de-a binelea :)

Anonymous said...

Fapt: pantalonii de fas sunt foarte inflamabili. Tot ce ai de facut e sa te apuci iar de fumat.

Alt fapt: Bine ca ai fost mai mult singura. La cat de repede te enervezi se intampla naibii o nenorocire.

Sfat: Mai lasati frate cafeaua aia. Ce, PMS-u nu e de-ajuns?

Fille en Aiguilles said...

pe mine ma enerveaza scamele de pe hainele altora, imi vine sa le pigulesc mereu. desigur, problema apare cand astia sunt necunoscuti. apoi zgomotul cand cineva care sta foarte aproape de mine isi inghite saliva sau respira zgomotos, astmatic-style.

Anonymous said...

Selkia: nuuuu, nu=mi spune de scame. mergea o tipa in palton negru in fata mea pe strada cu o scama rosie lunga, lunga care facea o bucla la un capat. era cam in zona fundului. nu am putut face nimic in privinta asta :(
viata e asa cruda uneori.

painkiller: sa intelegem ca esti o persoana senina si nonenervabila? :P

anonymous: pe mine ma mai enerveaza si oamenii care cand se enerveaza incepe sa le pulseze o vena pe frunte. de fapt mai mult ma sperie :(

Anonymous said...

CEA MAI BUNA ZI DIN 2006
PANA LA 22.06. 2006 AD