Tuesday, March 21, 2006

yada-yada

Am aflat azi cu bucurie ca prietena unui coleg de munca pleaca la Chisinau unde se gasesc caramele din alea bune, ca pe vremea lui Ceausescu. Avem de gand sa o rugam sa cumpere muuulte pungi cu caramele. Oare de ce caramelele alea se gasesc doar la comunisti? Oare numai mainile talentate de cofetari comunisti le pot prepara? Este o reteta comunista la care capitalistul nu are acces? Sau are acces dar n-o intelege si de aceea din mainile lui de capitalist ies lucruri gustoase, dar intr-un mod mult mai plat si nesemnificativ?

Azi nu prea este de munca asa ca stau si mananc gogosi, citind o carte de groaza. Din cand in cand mai arunc un ochi si la monitorul art-ului care se uita la Seinfeld. Foarte relaxant. Intotdeauna cand sunt relaxata devin zapacita insa, ceea ce nu este prea bine. Cine umbla azi pe strada cu capul in nori, gata sa intre cu capul intr-un cablu taiat, din care ieseau scantei? Eu, evident.
Dar din alte puncte de vedere este foarte ok pentru ca de cand cu astenia am o stare generala de nepasare si egoism cum rareori mi se intampla. Ce bine este cand nu mai dai 2 bani pe nimic si exact atunci primesti tot ce inainte nu capatai, desi te dadeai cu capul de toti peretii. Ce face atitudinea asta de om nepasator, care se simte bine in pielea lui, isi cere drepturile si nu-l intereseaza daca este refuzat, dom'le!

3 comments:

Petrvs said...

Mai, sa fie ... si chiar ieseau scantei din cablul ala? :P

Anonymous said...

da. atarna in zefirul diminetii si cand se atingea de stalpul cu celelalte fire, nici ele in cea mai buna stare, scotea scantei. imi inchipui ce frumos ar fi facut in parul meu.

Petrvs said...

Zzzzzzzz! Dorele ... :))