Wednesday, May 03, 2006

Bla

Mie nu mi se intampla niciodata nimic. Si cand in sfarsit mi se intampla... este ceva rau. Si neimportant.
Toate lucrurile alea marunte care iti fac draci si care ti se intampla exact atunci cand te grabesti mai tare.
Cum s-a intamplat in dimineata asta cand am deschis usa de la dulapul de haine. Am apucat doar sa privesc cu groaza, neputincioasa, o multime de haine furioase, care se pravaleau tacut inspre mine. Am reusit sa ma dau totusi un pas in spate, astfel incat sa nu fiu ingropata sub avalansa, si sa ma lovesc groaznic in coltul metalic al micului meu birou, colt metalic deosebit de util atunci cand vrei sa-ti sfasii blugii sau pielea intr-un mod barbar, lent cicatrizant.A lipsit foarte putin sa nu se verse o sticla deschisa de apa, pe care o pun mereu strategic deasupra unui prelungitor de priza (este modul meu de a provoca destinul si de a trai la extrem).
Oricum este deosebit de frustrant ca atunci cand ma voi intoarce acasa va trebui sa pun lucrurile inapoi in dulap. Si am multe haine pentru o persoana care se vaita mereu ca este saraca.

5 comments:

Aura said...

multe haine furioase...suna familiar..eu am reusit sa le domolesc un pic, am petrecut cateva ore aranjandu-le. Sa vedem cat dureaza!

Delice said...

eu patesc asta cu dulapul cu genti si shoezi.
la capitolul shoezi am facut ordine si am dat cam jumatate din ei. De genti ma despart foarte greu deci n-am facut ordine. In cazul hainelor, tinand cont ca m-am ingrasat 6 kg si nu pot sa defilez cu kaizerul pe afara, am dat tshirturi, pantaloni...So, ma bucur de o ordine relativa in zona de "haine". Lucky me...sau nu?!?!?

Anonymous said...

La mine ordinea nu dureaza niciodata mai mult de 3 zile. Este ca si cum din varful degetelor mele izvoraste dezordine atunci cand caut ceva in dulap :P.

Anonymous said...

optimistul din mine nu se poate abtine si trebuie sa zica si partea buna a lucrurilor:
1. pentru ca hainele au cazut singure din dulap, ti-a fost mult mai usor sa alegi cu ce te imbraci. daca erau asezate frumos, iti era mila sa rascolesti printre ele ca sa cauti ceva si puneai mana pe primul lucru. asa oricum erau deranjate, puteai sa cauti exact ce voiai.
2. sticla de apa era sa cada. dar n-a cazut. si data viitoare nu o sa o mai pui acolo pentru ca o sa-ti aduci aminte. deci o sa traiesti fericita si neelectrocutata pana la adanci batraneti.
3. n-am gasit inca o chestie buna pentru coltul diabolic al biroului... poti, totusi, sa te gandesti ca tu l-ai lovit pe el si nu el pe tine, si acum sta singur, acasa, si se gandeste ca intr-o viata viitoare se va face masuta de cafea pentru ca pe ea nu o loveste nimeni.

mie imi plac lucrurile marunte.

Anonymous said...

aiurea, in mod sigur o sa mai pun sticla de apa acolo. este un loc parca facut anume pentru ea.

iar coltul malefic nu are firea necesara pentru a fi masuta de cafea nici macar in a o suta viata. si probabil acum in loc sa se gandeasca cat de tare l-am lovit incearca sa momeasca pisicul sa-l loveasca in cap. este pur si simplu evil si asta e, il acceptam asa cum este si ne ferim toti de el.