Saturday, May 27, 2006

:)))

The person who sent this picture said: "My parents were taking out some recyclables, when a few old cardboard boxes fell off the stack. By the time they got back from the end of the driveway, they saw this".



from cute overload

Am stiut dintotdeauna ca acolo, afara, exista o banda de pisici care vor sa ocupe toate cutiile de carton din lume. Si pisicul meu face parte dintr-o asemenea organizatie secreta. El de fapt chiar traieste in sufragerie, intr-o cutie de carton in care au fost aduse mai demult un numar serios de prajituri. Credeam ca doar se joaca de-a matza orfana, care nu are unde locui si se incalzeste datorita cartonului de crivatul de afara. Dar acum am priceput cum sta treaba! E mana fratiei! Pacat ca nu-i prea mai incape fundul ala gras in orice cutie!

9 comments:

Lulu said...

ahhh, pisoii astia sunt ceva de speriat ! pisica mea (care btw a facut un fund imens in ultimul timp) e lesinata dupa stat in pungi. cu cat mai fosgaitoare, cu atat mai amuzant.

albeenah said...

Pisoiul meu e primul cand e vorba de geamantane si valize si orice sptiu stramt delimitat de 4 pereti...Numai ca daca chiar vrei sa-l scoti din casa...fuge mancand pamantul...numai valiza e de el ;)

ps. de abia astept sa t vad luni..Irene..."cea tunsa" ;)

Anonymous said...

Si eu care credeam ca organizatia asta obscura a pisicilor are ca plan terorist cucerirea tuturor pungilor de plastic sau de hartie posibile. Si nu doar cucerirea, cat mutarea lor dintr-o parte in alta a camerei (mutare care se face, stim cu totii, cu pisica intrand in punga si fugind...asa), pana la descompunerea totala a bietei foste pungi.

Anonymous said...

geniala poza =))
pisicile mele ocupa toate hirtiile posibile din casa. daca in tot apartamentul o sa-mi pun eu undeva un desen, foaie de curs sau carte, ele acolo or sa se aseze.

Anonymous said...

Haha! Pisica mea e moarta dupa cutiile goale. Mereu se baga in ele, ba chiar le si roade, from inside out.

Anonymous said...

se pare ca exista o legatura ancestrala intre pisici, cutii de carton si pungi.

Delice said...

As adauga rafturile si dulapurile. Miss Kittin a mea ma pandeste cum las vreun usa intredeschisa si nu se lasa pana nu o deschide si intra acolo. mda, intotdeauna ajunge in dulapul cu prosoape si lenjerie de pat and I hate that! Deja am trecut de etapa cucerirea cutiilor, pungilor si a gunoiului...

Anonymous said...

Sa nu uitam de toate locurile mici si aparent imposibil de cucerit. De exemplu spatiul dintre carti si raft, deasupra.

E un sentiment unic sa-ti vezi pisica in raftul cu carti si apoi sa vezi cum respectivul raft se prabuseste artistic si o pisica sta linistita pe un morman de literatura :).

Ceai de ghimbir said...

oh da, subscriu! sunt posesoarea unui motan care face parte din banda cuceritorilor de cutii...si as mai adauga pungile de plastic...cu cat fac mai mult zgomot cu atat sunt mai ispititoare