Wednesday, May 31, 2006

Cugetari despre agatzat

Dupa ce multa vreme nu ai avut de ce sa-ti faci griji din cauza singuratatii, cand vine momentul sa reintri in jocul intalnirilor te pomenesti ca nu mai stii ce sa faci. Incerci sa-ti aduci aminte: "oare eu cum intalneam atatia baieti inainte? unde ii gaseam sau cum ma gaseau ei pe mine?".

Nu am fost niciodata genul care agata; pana in ziua de azi am agatat doar 2 baieti. Unul era foarte dragut dar foarte prost, eram in clasa a 10-a si l-am mintit ca sunt organizatoarea concursului mister boboc din liceu asa ca am aflat cu usurinta cum il cheama, ce zodie este si alte amanunte foarte importante pentru o fata de 16 ani. Mica si ticaloasa cum sunt insa, l-am parasit doar 2 saptamani mai tarziu cand mi s-a parut mie ca poarta o geaca prea de fata, care ii stirbea din masculinitate :P.

A doua oara mi-a luat trei luni sa-mi fac curajul sa agat un tip. Aici nu intru in amanunte, alta poveste, mai bine tac. Am mai avut o tentativa sa agat un tip la o terasa, dar s-a dovedit a fi cam surd ( sau mai bine zis eu am soptit ceva, in loc sa vorbesc tare si raspicat, cum fac oamenii care agata) si nu m-a auzit. In schimb, m-au auzit niste muncitori care se cinsteau cu o bere la o masa de langa asa ca a trebuit sa plec de acolo rapid.

Nu merge nici sa ma las agatata prin cluburi ( pe unde oricum merg rar de la o vreme, asa ca e putin probabil sa patesc asa ceva) pentru ca am norocul sa fiu fugarita mai ales de tipi care seamana cu niste nosferati. Plus ca mi se pare un mod neromantic si banal de a cunoaste pe cineva ( eventual un textier versat de meserie).

Ieri insa as fi vrut sa intre in actiune miracolul agatarii ( cititi aceste randuri pe ton de obida maxima). Pentru ca ieri l-am vazut pe cel-mai-dragut-baiat-din-lume venind inspre mine pe bulevard. Ne-am uitat unul la altul, am trecut unul pe langa altul, am intors capul unul dupa altul si gata, momentul a trecut. Asa ca m-am intors acasa si am murit de ciuda. Apoi am murit de ciuda si mai tare cand un prieten m-a facut dumb creature si mi-a zis ca probabil l-am pierdut pe THE ONE. Foarte incurajator!
Mda, greu cu relatiile astea interumane!

33 comments:

Anonymous said...

:-) eşti haioasă, zău. sunt lucruri serioase, ştiu, da' eşti haioasă. aştept însă şi cugetările, că parcă ce-i mai sus e mai degrabă un autoportret într-un singur registru, dezarmant (dar şarmant) de sincer ce-i drept.

mă bucur să te citesc :-)

Anonymous said...

my guess is ca urmeaza cateva saptamani in care ii vei cauta privirea. cam peste tot. in special pe bulevardul cu pricina ;)

Anonymous said...

don't worry

"he should have stopped"

Anonymous said...

yea he didnt stop, thus, not the one, (not then maybe ?). dar vine vara asa ca sigur va fi bine ;)

Anonymous said...

Scuza-ma, eram adormit si pana m-am dezmeticit trecuse momentul. Mai incercam o data? :)

Anonymous said...

when the sidewalk is full of dog poo, you cannot help not watching your steps. don't take it too rough (some might disagree on this), good detergent is expensive these days

Anonymous said...

Sunt de acord cu lumea. Esti haioasa rau. Imi aduci aminte de o colega de facultate si ma amuz si mai tare. Dar o sa fac disocierea si o sa continui sa te citesc ca atare, serios si cugetator. De fapt esti din cate citesc de ceva timp incoace un fel de hibrid intre colega cu pricina si mine si uneori semanam (nu doar la real name) atat de tare ca ma gandesc cum naiba n-am scris eu asa ceva, pentru ca de trait... hohoho. :D Si apoi imi aduc aminte ca n-am chiar atat de mult sarcasm in mine.

In rest la fel.

Experienta imi spune insa ca de cele mai multe ori, cei prea frumusei si perfecti ar trebui sa taca. Altfel ies pasarele, care mai de care mai respingatoare. Exista si exceptii desigur, dar eu una nu m-am intalnit prea des cu ele.

Anonymous said...

mersi andreiard :)

boney: sau nu. adevarul este ca am si uitat cum arata ( l-am vazut totusi doare pret de cateva secunde). tin minte doar ca eram imbracati in aceleasi culori: verde si albastru.

painkiller: azi, la aceeasi ora? :P

rhea: inseamna ca eu sunt norocoasa pentru ca am intalnit destule exceptii. problema lor nu era ca erau prosti ci ca aveau un caracter odios :P

Anonymous said...

Ah. Hai mai bine la 8. Si daca putem sa ne vedem la Perla, in schimb, ar fi ideal :D

Anonymous said...

deci chops a trecut pe langa tine si tu nu l-ai putut baga in seama?

Anonymous said...

Now now, Zoso, nu fi modest, poate erai chiar tu ? Vreo gecutza verde noua in ultima vreme :P

Anonymous said...

painkiller: mai bine o lasam pe maine, la ora 8 am programat un team building.

:))))) zoso, cum era sa-l recunosc pe chops? eu cand ma uit pe strada dupa chops, ma uit dupa cineva care sa semene cu un plumber :P

Anonymous said...

Evident nu era chops pentru ca el cu sigurantza s-ar fi oprit :P

Have fate, chops is meant to be

Anonymous said...

:D exclus. eu eram acasa uitandu-ma la godzilla 2.

Anonymous said...

zerobarat: promiti? :P

chops: godzilla 3 e preferatul meu!

chops, un mare "pfft" pentru tine. ai pomenit de angela similea si "voi canta pentru mileniul 3" si acum nu mai pot scapa de melodie. mi-am reamintit-o imediat si acum imi canta in cap over and over again!

Anonymous said...

Nu poti sa pierzi ceva ce n-ai avut. Nu castigi nimic, eventual. Asa ca nu ai de ce sa-ti faci sange rau :)

Anonymous said...

genul de persoana pe care o recunosti doar daca o vezi? ;)

Anonymous said...

Puah. Si cand te gandesti ca n-am vorbit cu fata care statea la coada la covrigi doar pentru ca trebuia sa ma vad diseara cu tine...

Anonymous said...

am acs dvd-ul cu godzilla 3. m? :D ca daca tot i'm meant to be zic sa bagam rpd :D

angela e trez elegant.

ps de unde ideea asta irene & me? eu am zis doar ca-mi plac fetele destepte. n-am precizat criteriile care CONTEAZA.

Anonymous said...

chops, tu nu stii, dar pe mine ma intreba lumea daca n-am plecat cu tine la vama si alte chestii d-astea :). zvonurile d-abia asteapta sa apara, ursitule :P.

asa ca end of story: eu si chops nu ne cunoastem, nu vorbim prin mail sau messenger. daca-ti place de cineva cum scrie sau cum gandeste nu inseamna ca ai si inceput sa nutresti sentimente anumite emotii pentru persoana in cauza.

Anonymous said...

au. bai, n-am vrut. si n-am crezut. tu apareai printre cugetarile (!!) mele mahmure, cu toata simpatia si consideratia. dar atat.

ursito, nu te cunosc, doar te citesc cand si cand. toata lumea zice ca esti dragutza. daca iti place ce zic altzii despre mine, stii mail-ul, stii YM-ul (tot ciopartelu).

da' sa stii ca io-s baiat serios :D

Anonymous said...

chops said: "am acs dvd-ul cu godzilla 3. m? :D ca daca tot i'm meant to be zic sa bagam rpd :D"

chops, asa ceva nu se face. nu cu o persoana sensibila si dragutza. daca unii au luat in serios unele glume asta nu inseamna ca trebuie sa te porti grosolan. e timpul sa iasa gentleman-ul din tine, stiu ca poti!

Anonymous said...

si eu sunt fata serioasa. dupa ce m-ai chemat la tine acasa, la o godzilla rapida...nu stiu...m-ai indepartat emotional vorbind!

Anonymous said...

bai, G L U M E A M.

explicatul glumelor ma indeparteaza si pe mine emotional :D. gata.

Anonymous said...

:))) toata lumea a glumit, toata lumea este bine emotional vorbind, sa nu-l mai stresam pe chops ca s-a trezit amestecat fara sa fie vinovat de ceva, acum putem sa reluam discutiile despre MINE?!! :P:P

( aviz celor care mai doresc sa pomeneasca laudativ de mine pe blogul lor, vedeti ce se poate intampla??? o sa va treziti ca sunt sufletul vostru pereche!!!) :D

Anonymous said...

:D e glumeai... te-ai cam atacat. hai, spune pe bune.

Anonymous said...

oooof nu exista deloc comunicare intre noi! :D
nu prea m-am atacat :). ok, poate m-am suparat un pic cand ai inceput sa ma intrebi de ce lumea zice ca suntem meant to be. pai de unde sa stiu eu? intreaba-i pe ei. deci de fapt m-am suparat (un pic, nu uita!!!) pentru te-ai suparat tu :). asa sunt eu, sensibila ca o petunie in luna iunie.
ps:comentariul cu godzila era chiar o gluma

Anonymous said...

by thePower invested in me by myself i declare Party week, let everyone big and small join hands in being nice and friendly. Cos I know all of you are.

Pe bune. Adica serios ! :P

Anonymous said...

Nu mai conteaza. Oricum eu nu merit sa ma placa nimeni: sunt o jucatoare groaznica de biliard si mi-am amintit ca sunt datoare un milion de dolari in urma unei partide de biliard jucate mai demult. Sper sa nu-si aduca aminte respectivul cu care am facut pariul!

Anonymous said...

tudor, o cunosc pe irene.
sunt fan de cand punea poze cu palariuta pe balansoar :D

Anonymous said...

palariutele ftw ( si a mea si a lui zoso) :P

Anonymous said...

zoso sure i know. admiti it it was a fun picture to paint ;)

Anonymous said...

eee, u missed the Chance to find the 'skin-deep' of his '21 secs beauty' ...