Tuesday, May 16, 2006

Fara motiv :)

Urasc tenisii albi! Din cauza lor eu schiopatez acum cu ambele picioare. Nu mai pot sa merg deloc vioi si alert cum merg eu de obicei. Acum merg calculat si atent, de parca urmaresc pe jos un firisor de apa. Si evident la fiecare pas am dureri inumane.

Dar in afara de asta sunt fooooarte fericita. Evident fara motiv. Dar astea sunt cele mai frumoase stari de fericire. Cand iti vine sa topai din orice si pana si un simplu pahar de limonada verde iti intinde gura pana la urechi. Lumea te intreaba ce mama naibii ai cand tu n-ai de fapt nimic. Pur si simplu te simti bine in propria-ti piele, ai multe, multe planuri si d-abia astepti sa vezi ce o sa ti se mai intample!

5 comments:

Anonymous said...

http://www.eastbay.com/catalog/productZoom.cfm?sku=5000576

i got nice Vans sneakers from my brother for my birtday ! Se ceama "Dunbar". Si azi i-am scos i test drive !

Anonymous said...

Bravo tie!
Dar cred ca e o dovada se sadism sa te lauzi cu tenisii tai comozi in timp ce altii sufera :(

Delice said...

Dar de ce sa suferi? Shoezii sunt cei mai buni prieteni ai tai, alaturi de un bag comod in care sa-ti pui toate lucrurile pe care ti le doresti....
Si eu mi-am luat Vansi, tot de pe Eastbay, doar ca mi-am luat Slip On. Astept sa fie available cei cu pinguini roz :))))

Anonymous said...

Delice, link cu poza te rog :P.

La mine shoezii nu sunt cei mai buni prieteni ai mei pentru ca orice as incalta ma bate :(.

Delice said...

pai hai la mine pe blog sa-i vezi :)
poti sa icnerci sa-ti iei de la Gravis ca unele modele au o shmecherie pe talpa in interior tocmai sa fie mai usor de purtat.