Wednesday, May 10, 2006

For a few boys more

Se zice ca o fata isi creeaza imaginea barbatului ideal ( sau a genului de barbat de care se simte atrasa) inca din frageda copilarie. Si mi-am amintit eu cum am vazut la mare, cand eram foarte mica, filmul "For a few dollars more" si cum mi-am innebunit familia apoi ca eu il iubesc pe Clint Eastwood. Si de atunci am ramas cu o obsesie pentru barbatii saten-blonzi, nerasi, cu ochi albastri.
Un pic mai tarziu am facut o pasiune pentru un baiat doar pentru ca semana cu un baiat desenat intr-o carte " Invatati limba franceza fara profesor", baiat pe care bunica il tara afara dintr-o cabina telefonica. Si apoi pur si simplu m-am indragostit peste urechi de un baiat care mi se parea mie ca seamana cu presedintele soldateilor mei.
Dar tot Clint Eastwood a ramas pe primul loc. Chiar daca acum este un mosnegut, eu il vad tot asa cum era el cand era tanar, cu palaria pe ochi si cizme prafuite :x:x:x.

9 comments:

nihasa said...

hmmm foarte interesant ... acum ai ridicat o gramada de intrebari in capul meu ... eu de cine ma indragostesc ?

Anonymous said...

De cine vrei, cu exceptia lui Clint Eastwood. Ca e ocupat :D

Anonymous said...

Nihasa poate sa-l ia pe Robert Redford :P.

Aura said...

Ma abonez la Robert de Niro

nihasa said...

thats ivil Irene

Anonymous said...

Mel Gibson rules.

albeenah said...

eh..hai..dc trebe unu trecut de a doua tineretze...Armand Assante...dar dc am putea sa-l revigoram putin...la min e ar merge si un Robert Downey JR.;)

Anonymous said...

Clint Eastwood, born May 31, 1930, San Francisco, California, U.S.

http://tinyurl.com/n39nk

Anonymous said...

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.
tv shows online payday loans seacoast mortgage corporation search engine optimization ppo insurance plans cover insurance lifetime pet uk