Sunday, May 07, 2006

Ganduri nevesele la sfarsit de saptamana

Da, se termina o relatie pentru ca pur si simplu nu merge. Cu suparare, nervi, dor si plans exagerat intr-o perna albastra etc. Dar sa zicem ca esti tare si treci peste tot si te gandesti sa risti din nou la un moment dat: sa-ti cauti alt prieten ( pentru ca da, esti genul care considera ca daca nu cauta, nu gaseste).
Ei bine, imi este groaza de faptul ca iar o sa vina momentul intalnirilor mai mult sau mai putin reusite. Cand vezi ca exista mai degraba oameni nepotriviti. Cand iar trebuie sa vorbesti despre tine si sa spui aceleasi lucruri, pe care le-ai mai spus de n ori si pe care nu vrei sa le mai zici, dar daca oamenii te intreaba... Si ti-e groaza ca s-ar putea cu putin noroc sa dai de cineva care sa fie genul tau, dar sa ai un pic mai mult ghinion si sa descoperi ca el este obsedat de o fosta prietena, sau este pur si simplu antisocial, sau pur si simplu nu te place ( si atunci te intrebi cum este posibil sa se intampla asa o grozavie???), sau pur si simplu este prea dragut si este un ticalos.

21 comments:

Anonymous said...

Ei, priveste partea frumoasa a lucrurilor: ...
...
... nu stiu exact care e in afara de cunoscut lume noua :))

Anonymous said...

:D Pai in afara de cunoscut lume noua mai este evident si... cunoscut lume noua.

Oricum promit sa termin cu posturi deprimante. Nu stiu cum va fac pe voi sa va simtiti, dar pe mine ma deprima la culme cand scriu d-astea.

Delice said...

Smile...nu trebuie sa cauti pe nimeni ca sigur persoana care trebuie va veni la tine. Anul trecut a fost un an al gafelor si esecurilor absolute pana am cunoscut pe cineva care a alergat in ploaie sa ajunga la timp la film de ziua mea, un film la care eu am sforait langa el. Pauza. Dupa cateva luni, ne vedem iar la ziua aceeasi prietene cu care iesisem la film. Eu tin minte ca avea ochi verzi care de fapt sunt albastri. Prietena zice ca n-ar strica sa ne combine din moment ce amandoiu eram niste huhurezi nebuni, ne scoate la bere si dupa 3 zile n-a mai plecat de la mine. Si implinim 8 luni saptamana asta.
iti trebuie un pic de rabdare, prieteni sa te scoata la bere si o doza nelimitata de speranta. Si se poate, oh, da, chiar se poate!

Aura said...

Se intampla cand nu te astepti sa te intample...si cand nu faci nimic in sensul asta...Nu pledez pentru inactiune totala, doar ca nu trebuie sa-i dai lucrului astuia prea multa importanta si o sa vina de la sine.

Anonymous said...

:)) Vreau si eu un huhurez nebun!
Probabil este o idee foarte buna de a nu mai cauta eu mereu totul, de a nu mai planifica si organiza. I'm a control freak.

Anonymous said...

eu am renuntat la ele. blog-ul meu mi-a soptit intr-o seara ca e mult mai fericit.

In plus, toate post-urile depresive incepusera sa prinda viata si sa se dezlipeasca de pe monitor. Apartamentul meu devenise loc de intalnire pentru post-urile care ajunsesera sa flirteze intre ele, ajungand pana la urma sa dea nastere altor posturi depresive.
Din nefericire insa, acum au ajuns toate in raiul posturilor depresive, imi fac cu mana si imi multumesc ca pot fi impreuna fericite in cele din urma, unde se pot inmulti fara ajutorul meu :D

nihasa said...

din cate am observat eu, cu cat cauti mai mult cu atat nu gasesti nimic ... imediat ce ai renuntat in a cauta the true love ... o sa vina ea singura la tine

Anonymous said...

eu sunt undeva printre "da, stiu ce zici" si "da, si eu m-am saturat sa spun oamenilor exact aceleasi lucruri cand n-am chef sa spun nimic" si "da, ce rost are" si prin "nu cauta (ca oricum nu vine nimic)" si doza mea de sarcasm si depresie mi-e teama ca aduna si mai mult sarcasm si depresie asa ca mai bine tac si zic ca lurk si eu pe pagina asta de cateva zile si e frumos si zen si very artsy si sper sa-ti iasa ce vrei sa-ti iasa. Chiar daca e cateodata nevesel.

tot de la o irina ce semneaza rhea

Anonymous said...

spui acelasi lucru dar il spui intr-un context nou, il spui ca raspuns la ce a spus celalalt.

asta e teoria. practica e un pic mai dificila.

stiu ca noi, baietii, semanam intre noi... dar nu toti citim aceleasi carti, nu toti vedem aceleasi filme, nu toti avem aceeasi copilarie sau acelasi catel. mai venim si cu intrebari originale din cand in cand.

ah, si mai trebuie mentionat ca pentru un baiat e foarte dificil sa vorbeasca. si faptul ca punem doar intrebari e destul de greu, trebuie apreciat efortul. :D

Anonymous said...

Eh, de acord ca unii pun intrebari originale :P. Poate nu sunt eu originala ca mereu am povestirile mele pe care trebuie sa le zic. Dar o sa le dau adresa blogului si nu va trebui sa le mai repet. Noroc cu blogul! :P

albeenah said...

asta vroiam si eu sa zic..blogul asta simplifica totul..desi aprca e aiurea sa-l pui sa-si faca temele: inainte de prima intalnire sa-mi citeshti blogul...ca sa evitam intrebarile stupide!!! Cred ca, uneori, cele mai stupide intrebari s-ar putea nashte tocmai daca cineva iti citeshte blogul ;P...a cumva aiurea...si parca e totusi prea personal sa il oferi cuiva de la prima intalnire

Anonymous said...

nu, blogul nu trebuie mentionat inainte de iesi de cel putin 3-4 ori. o sa vina de acasa cu idei preconcepute.

ar trebui realizat un manual al intalnirilor:
regula nr.1 - nu exista reguli.
regula nr.2 - (nu e nimic paradoxal, 1 se anuleaza pe ea insasi) nu trebuie pomenita istoria emotionala (fostul, fosta, ...) pe parcursul primelor intalniri.
regula nr.3 - nu se face schimb de adrese de blog (heh, acum ceva vreme nici nu exista regula asta, acum e universal valabila) decat dupa cateva intalniri.

lista e deschisa. :D

Anonymous said...

Dar nici nu ma gandesc sa dau adresa blogului de la prima intalnire. Ar fi o tragedie sa nu-mi placa de el si sa-l vad cum posteaza diferite comentarii enervante ( pentru ca un om care nu-ti place nu poate sa zica decat comentarii enervante nu?) si sa nu mai scap de el niciodata.
Si ma mai gandesc: oare merita sa stie chiar si prietenul de blog? :D.

Delice said...

Subscriu la faza cu schimbat adrese de blog si cu povestit experiente cu fostui. Weird! De ce sa faci asta? Sa te deprimi mai mult si sa te simti mai nefericita decat esti? Nope, mai bine mergi la shopping - singura (prietenele te vor deprima si mai mult), get a haircut, get some treatments (masaj,masaj, masaj), adica rasfata-te!
Sunt asa clasice sfaturile astea dar merg atat de bine. Cumpara-ti carti, nu-ti cumpara un animal (eu am adoptat o pisica de depresie si acum imi face viata un iad), mergi la party-uri cu prietenii, iesi in parc, fii baby sitter pentru nepoti, verisori, vecini.
Cred ca majoritatea dintre noi am uitat sa ne iubim pe noi...daca nu gasesti un pic de dragoste pentru tine, nu ai cum sa oferi celui de langa tine.
PS: prietenul meu stie si primesc cadourile pe care mi le postez pe blog ca fiind favourites :)))))

Anonymous said...

:)) dar cand am zis ca o sa dau adresa blogului meu sau ca o sa povestesc despre fostii mei?

buna ideea cu coaforul, am inceput sa seman cu un bonzai neingrijit. este timpul!

Fille en Aiguilles said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Nu pot sa nu remarc ca tocmai post`urile deprimante atrag cele mai numeroase comentarii :).
Ehm... eu am obiceiul sa arunc replica "nu caut, astept sa fiu gasita", dar in realitate prea putin se aplica. Mereu cautam the right person si cand suntem prea preocupati de acest aspect (a se citi "disperati"), avem tendinta de a forta lucrurile si de a vedea ceea ce in realitate nu exista probabil. Motiv pentru care un scenariu natural, care vine de la sine, cand te astepti mai putin (cica) e de preferat.
Mi-e greu si mie sa ma imaginez intr-o asemenea postura (suntem open&available de prin aceeasi perioada, Irene draga;)).
Tiparul intalnirilor incipiente trebuie spart de ceva original.

Anonymous said...

dear, mai iesi si tu cu noi la chestii sociale (pe baza de shpritz) caci altfel prevad ca te combini cu cineva de la tine din agentie and that sux! :)

Anonymous said...

:))))) Good one, Fry!

Anonymous said...

believe him, his blog is called "life sux" :)))))))

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» »