Monday, May 08, 2006

=P~



link

Casa mea perfecta trebuie sa aiba si asa ceva: o canapea-covor! Trebuie!
Insa ce nu inteleg eu este cum se pot uita aia la televizorasul ala minuscul??

7 comments:

Anonymous said...

Pentru ca noi arhitectii suntem personaje dubios de naive care ne inchipuim ca studentii si oamenii tineri care ar cumpara asa ceva nu au bani si prefera sa fie cool fiind uncool. :P Televizoru mic is so underground dude. :D

Anonymous said...

Nu, nu, sînt un cuplu tînăr la început de drum. Nu vezi că n-au mobilă, n-au perdele... Televizorul e cadou de nuntă de la mătuşa ei. Canapeaua-covor a făcut-o EL la traforaj în timpul liber, din pfl găsit în spatele blocului, iar EA a ales mocheta. Ah, luv luv...

Delice said...

this is so nice! oh, da, televizorul minuscul este super ok. de ce sa ai ditai plasma pe perete? costa si mult si la ritmul in care se uita generatia noastra la televizor, uneori ma gandesc ca nici n-ai nevoie de TV.
Am stat 3 ani fara TV si nu mi s-a intamplat nimic rau.(cred)

Anonymous said...

Oare cum o/il aspira?
Sau folosesc o maturica mica mica?

Anonymous said...

Ce nedrept, cand eram mica doar baietii erau invatati sa lucreze la traforaj. Noi, fetele, trebuia sa crosetam un ochi pe fata, unul pe dos sau sa invatam sa facem cruciulite, stelute si alte chestii utile atunci cand vrei sa stii sa faci mileuri. Strigator la cer!

Poate il aspira cu un aspirator din ala mic, mic de bucatarie.

Anonymous said...

Pai dupa cum vezi daca te uiti mai atent nu se uita la televizor. El se uita la chestia aia portocalie, iar ea undeva in spatele televizorului. Fac asta de vreo doua ore. E o reclama la amfetamine nu la canapea.

Anonymous said...

Nah, sunt prea linistiti ca sa faca reclama la amfetamine.