Tuesday, November 28, 2006

Cartela de yahoo

In ultima vreme nu mai zic ca merg cu metroul, ci ca merg cu yahoo-ul. Pentru ca foarte multi oameni seamana cu niste emoticons: au o singura expresie pe fata. Majoritatea sunt straight faces sau frustrated, mai gasesti si niste bugs si niste adolescenti cu fete de LOL. Cativa cool, cativa alien, cativa smug, destui yawn. Si bineinteles eu, o combinatie intre waiting [ :-w ]; daydreaming [ 8-> ], star ( dupa forma parului) (*) si chicken [ ~:> ]

Cand merg cu RATB-ul, zic ca merg cu google-ul pentru ca parca toti oamenii il folosesc exact in momentul ala ( un fapt sigur!). Iar cand merg cu tramvaiul, este clar ca m-am urcat in MSN, pentru ca-l folosesc foarte rar.

15 comments:

stingo said...

Genial. Iloveyou's.

:-*

Irene said...

:D hugs!

nedi said...

:)
made my day

cris said...

si maxi taxi e ca mIRC-ul...mai rapid dar plin de tzarani :P

Irene said...

well, eu nu stau niciodata pe mIRC -> fara maxi taxi :P

Iulian said...

foaaarte adevarata chestiunea cu mIRC-ul :))

Anonymous said...

bestial! Trenul, pe care eu personal il cam detest, ar putea fi posta romana, pe care o detest de asemenea! E clasic si linistitor pentru unii, insa lent, face mult zgomot si ma enerveaza de scot aburi pe nas cand primesc plicuri desfacute deja sau nu le primesc deloc!

Anonymous said...

foarte frumos.

cieloblu said...

ce dragut...!:)

boyarul said...

In acelasi stil: cum ai descrie o calatorie cu avionul? Dar cu vaporul?

Irene said...

cu avionul e ca si cum ai merge cu firefox pentru ca e rapid si sigur. in timp ce cu vaporul e ca si cum ai merge cu IE - ti se face rau cand navighezi cu el :D.

Anonymous said...

Folosirea yahoo-ului in cantitati mari dauneaza pe termen scurt personalitatii si implicit modului cum percepem lumea inconjuratoare.Folosirea repetata a aceluiasi drog poate conduce la confundarea realitatii si se interzice urcarea in mijloacele de transport in comun a persoanelor care prezinta o yahoolemie de 0.8 emoticoane in sange.
Oricum combinatia de final an "waiting daydreaming chicken star" este adorabila si face toate emoticoanele din lume.

Andrei said...

Hahaha, foarte interesant si inspirat :)

Si as mai adauga mersul pe jos, ca si cum te-ai folosi de Internet Explorer: incet si vulnerabil.

Sebi said...

Fain, mi-a placut! :)

Irene said...

multumesc :)