Monday, December 11, 2006

stare de luni seara

Am stat cam o ora sa "pandesc" o fotografie dar pana la urma nu a iesit nimic :))). Asa ca pana cand vine din urma talentul ce-l simt ascuns in mine, fac poze normale, total banale, la tot ce mi se iveste in cale. Este fascinant sa faci poze la papuci, margele si oile de pe pijama. Fascinant pentru mine doar, evident :)) Dar acum, dupa atata pandit, ma doare capul si trebuie sa citesc cu incetinitorul, cu pauze mici si dese, in care imi ascund ochii in maneci, la intuneric de nepatruns. Asta e foarte frustrant. Sunt obisnuita sa citesc cu furie si viteza :-s.
Si starea imposibila de luni continua in ciuda orei inaintate :(. Maine o sa vina starea de marti, cand nu o sa am astampar si tot asa...

13 comments:

Anonymous said...

ai citit, intamplator, le livre de mon ami de anatole france? din primele pagini mi-a trasnit ca ti se aseamana. e de bine de tot.

Anonymous said...

ai citit, intamplator, le livre de mon ami de anatole france? chiar de la primul capitol, l'ami mi-a spus ca i te asemeni. e de bine de tot.

Anonymous said...

woosh, de ce nu merge? oare ti le-am trimis pe toate si nu stiu eu? nu-mi place dracia asta de blogger. vreau un ceai.

Anonymous said...

nu cred ca am citi nici una din cartile astea:-\, uneori intru in panica vazand ca mai am atatea de citit, desi am citit totusi mult :(

multumesc nichita :)

Anonymous said...

Poze cu pijamalute cu oite? Vrem sa vedem!Vrem sa vedem! Sau macar sa stim de unde sunt superpijamalutele...

Anonymous said...

pai e primita cadou, e roz si scrie pe ea sheepy time :)

Anonymous said...

"Sheep down"....asa scrie pe maioul monstrului din apartament aka a "loverly" girl. Nu e Benetton oita, nu :|?

Anonymous said...

Woop woop! Si eu am pijama roz cu oite si sheepy time! How can this be? :)

In alta ordine de idei, parca dintotdeauna am urat ziua de luni, dar in ultima vreme sentimentul a ajuns la intensitati maxime. Trebuie stearsa din calendar, am zis! Altfel, lumea nu va fi niciodata mai buna.

Anonymous said...

ziua de luni seara de luni....cea mai naspa seara din saptamana...de obicei incepe si se termina cu cearta...

naspa!

Anonymous said...

nu e benetton oita deloc :)), cred ca este o oita romaneasca obisnuita, dar e cute totusi :)

sa nu mai vorbim de luni, azi este joi si este foarte bine :D

Anonymous said...

Nu e luni, e joi. Am ajuns la birou, tocmai imi mancasem sandviciul in cismigiu. Ascultam Workingman's Blues # 2, eram trist, am intrat pe google, am tastat "ce sa fac daca vreau un prieten si nu il gasesc, sau el nu vine la mine" si primul raspuns a fost bloggul zen. Am citit primul post, am apasat "End", am citit ultimul post. Am intrat pe blogul oompa loompa. Oompa Loompa scria despre Queneau. Pe biuro aveam o carte de Queneau. Am deschis-o, am citit. Am inchis-o, m-am dus la sedinta. M-am intors de la sedinta, am citit-o. Sunt la pagina 54. Am ca semn de carte o carte de tarot, din volumul lui Milorad Pavic. Intre primul raspuns de pe google si pagina 54, am fost indecis daca sa-ti scriu asta sau nu.

Anonymous said...

bine ai venit, radu! dupa cum vezi, conform google, blogul meu are raspuns cam pentru orice intrebare :)

Anonymous said...

Things work out in mysterious ways, it's a verifiable fact :)