Tuesday, December 05, 2006

Vreau un calculator din hartie!

Am scris pana acum 3 posturi si pe toate le-am sters. Pentru ca azi este o zi de nescris electronic. Uneori nu pot sa scriu decat pe hartie, cu creionul, mazgalind maimutoi si unchi cu ochelari si tuburi pe marginile cuvintelor. Hartia este intotdeauna vie, poate sa miroasa de la visine pana la unt. Degetele lasa amprente pe care nu le mai poti sterge. Pe hartie esti mult mai responsabil de ceea ce lasi in urma si ceea ce lasi in urma este real.

7 comments:

Anonymous said...

In plus harita nu-ti consuma ochii ;)

Anonymous said...

irene! :-)

Anonymous said...

Eu mi-as dori un calculator in care sa pot face din cand in cand un "memory dump" cu tot ce imi trece prin cap in decursul unei zile... cand ajung acasa, oboseala, foamea, lipsa de chef si, eventual, ceva dezamagiri nu sunt un suport prea bun pentru un entry frumos pe blog, dar mintea lucreaza atunci cand "ii vine" si atunci nu sunt eu pregatit pentru ea...

Anonymous said...

La mine in BlogLines tu esti deasupra lui Zoso (v-am sortat alfabetic). Si am citit postul asta si mi-am zis. Wow. In sfarsit scrie Zoso ceva inteligent si sensibil.

Trebuie sa dorm. Clar.

Anonymous said...

bine ai revenit, andreiard!

andrei: la mine e invers de cele mai multe ori. cu cat sunt mai plictisita, dezamagita etc. cu atat am mai mult chef de scris. cand sunt fericita nici macar pe scaun nu reusesc sa stau, daramite sa am rabdare sa scriu ceva.

Anonymous said...

Singurele lucruri scrise de mine pe hartie sunt eventuale semnaturi sau chestii scurte de design, dar in rest...
Mi-e frica sa nu cumva sa uit sa scriu de mana :))

Anonymous said...

Probabil pentru ca hartia ofera o imagine mai putin mototolita si neta, in plan. Ori calculatorul nu-ti lasa impresia pe care o ai atunci cand calci, rufe. Cu referire si la textul anterior in care este atenuata imaginea responsabilitatii prin ideea de betie.