Friday, December 07, 2007

Cine vrea sa ajute

Am oricand de unde sa dau si asta este un mare noroc. Nu e deloc doar meritul meu ca sunt sanatoasa, pot sa muncesc si sunt inconjurata de oameni care ma iubesc si ma rasfata. Asa ca o sa donez si anul asta jucarii si haine pe care nu le mai port ( daca mai am, ca le-am tot dat) celor care au nevoie de un pic mai mult noroc. De data asta o sa le dau centrului de recuperare neuro-psiho-motorie si asistenta sociala "Crinul Alb".

Fundatia Vodafone Romania si grupul fotografic Expose organizeaza pe data de 14 decembrie, incepand cu ora 10.30, o serbare la Centrul de recuperare neuro-psiho-motorie si asistenta sociala "Crinul Alb" .
Vor fi prezenti atat cei 57 de copii din centru, copii de la casa "Centrul soarelui" cat si copii din comunitate. Puteti dona haine, jucarii, carti de colorat sau orice credeti ca le va face acestor copii viata mai frumoasa.

Donatiile in obiecte se pot face in clubul Pe Baricade, situat pe str. Radu Voda 23A, pana pe data de 13 decembrie. De asemenea, cine doreste sa mearga pe 14 decembrie la centru, e binevenit. Crinul Alb este in zona Titan, pe str. Marin Pazon, in apropiere de piata Trapezului.

3 comments:

Anonymous said...

O idee foarte buna! De ce sa aruncam niste luucruri care pot fi folosite de altii. mersi de informatie.

Malina

Anonymous said...

eu vreau sa donez niste lucruri, haine, incalataminte (pt adolescenti, dulciuri, dar as avea nevoie de o adresa mai exacta. se poate?

Anonymous said...

O harta care localizeaza clubul pe baricade (unde se pot face donatiile) gasesti aici http://metropotam.ro/Cluburi/loc0817741456-La-Baricade/

Centrul Crinul Alb se gaseste la adresa: Str. Marin Pazon nr.2

Daca ai nevoie de mai multe informatii te rog sa ma contactezi : vlad.birdu@expose-group.com