Friday, February 15, 2008

Pentru mine

Ieri am vazut un om care purta la subrat ceva ce de departe parea un brad de Craciun. Mai de aproape, am vazut ca tinea un brad de craciun alb, din mucava. De fapt era un delfin.

Afara ninge, intre fulgi exista un spatiu cam de 10 cm. Stateam la geam cu R si ne bucuram de faza noastra maniacala. Doi barbati cu sortzuri au inceput sa strige la noi diverse si au vrut sa ne faca poza asa ca cam fugit. Din cauza barbatilor cu sortzuri nu putem face de multe ori ce vrem: sa purtam fuste la fel de scurte ca o frunza, sa ne impiedicam pe strada etc. E mereu, pe undeva, barbatul asta care nu e din lumea mea, ce smulge un fir si se insereaza la mine in cuvertura.

In continuare nu vreau sa scriu cu diacritice. Cunosc oameni care nu tin cont de zebra, semafoare, legi, dar sunt infranti de caciulita unui stalp.

Ce pacat, atatea case frumoase sunt sedii de firma. Camere cu 4-5 ferestre adapostesc xeroxuri si sticle de plastic si vorbe de afaceri.

Tuxedomoon - An affair at the soiree - e frumos de reascultat, se aud sticlele de bautura si paharele cum se ciocnesc, precum si tigvele piratilor care se lovesc unele de altele, ametite.

O sa am si eu an affair at the soiree si o sa beau din pahare care scot clincheturi. Da? :)

D-abia astept sa ma duc acasa si sa stam de vorba in prag de usa.

De fapt nu stiu daca e stare maniacala sau sunt fericita.