Tuesday, April 22, 2008

Fairy tales - Didier Massard

Link

via ffffound

5 comments:

Anonymous said...

Pe mine ma bucura cand gasesc cate un artist (al carui output comercial nu ma gadila deloc) si la un moment dat iti arata ceva facut de el pentru el care este absolut fermecator.

Si mai mult de atat, ii populeaza sketchbook-ul.

De exemplu:
http://photos1.blogger.com/blogger/5332/1527/1600/Screed004A.jpg

Tipul este Thomas Perkins, un character designer ce lucreaza in animatie (are sub plapuma o sumedenie de proiecte pentru "Cartoon Network, Warner Brothers, Sony Pictures, Porchlight Entertainment, and ImagiUS", cum zice chiar el).

Anyway, are si un blog (http://www.thomasperkins.blogspot.com/), cu poze si de munca si personale.

Anonymous said...

In limbaj acvaristic, pardon, acvariofilic cum se zice, imaginea se traduce prin expuneri de psihologie, neabisala, doreste sa te lase de fazan. Fii foarte atent, prietene... al artistei, ca artistii lucreaza la concret, nu cum crede poporul prost.
Nu-i bai, ca nu stii nici ce-i aia sa te lase de fazan, dormi.

Iren said...

harlay: very nice

next fistic: comentariile tale sunt intotdeauna incoerente, fara sens si gratuit malitioase. zau ca nu pricep de ce comentezi pe aici din moment ce clar ca nu-ti place blogul meu.

Anonymous said...

Imi place blogul tau, de aceea comentez pe aici. O sa comentez textele tale pe blogul meu acum cand stiu ca tie nu-ti plac comentariile mele postate aici.
Eu am alta parere despre comentariile mele, sunt mereu coerente, sensuale si se chinuie sa fie si malitioase. Nu reusim mereu asa ca tine, suntem doar niste bieti comentatori, scena artei este pentru artisti.
Sau ai pretentia ca vizitatorii sa aiba aceeasi parere ca sa nu zic... imagine despre textele de aici?

Iren said...

nu am nicio pretentie de la nimeni. ce nu inteleg este de ce simti nevoia mereu sa fii rautacios?