Thursday, April 10, 2008

Ghimbirul ma zapaceste de cap

Japonezii cred ca ghimbirul provoaca uitarea. Dar eu tare mi-as dori o gradina plina de ghimbir, menta si rozmarin. Si pentru ca toti liderii motivationali zic ca trebuie sa-ti vizualizezi dorintele ca sa ti le implinesti, tot vizualizez de dis-de-dimineata gradini cu ghimbir. Si acum am lacune in memorie si nu mai tin minte nimic din ce-mi pusesem in gand sa fac azi. Trebuia sa scriu un post despre ceva, despre cum numele oricarei burtzi ar trebui sa fie Casandra. Dar nu mai stiu ce si cum.

Si din memoria mea aiuritaa total acum de ghimbirul din mintea mea, mai iese la iveala cu greu amintirea unei cautari pe google, cautare care m-a bulversat total. Era vorba de o cautare dramatica, a unui om care-si pierduse omusorul din gat ("nu mai am omusorul din gat" suna mai exact strigatul disperat). Sincer, mi se pare de neimaginat sa te trezesti intr-o dimineata si sa vezi ca in gat nu mai acest omusor, mai ales cand nu stii exact ce face el pentru tine si cu prezenta caruia te-ai obisnuit atat de tare. Si ma enerveaza ca m-am interesat la un moment dat ce e cu partea asta anatomico-enigmatica dar acum evident nu-mi mai amintesc nimic :(
Prin urmare doua posturi nu vor fi scrise niciodata pentru ca le-am uitat. Iar eu cand uit ceva, uit bine, de obicei pentru totdeauna. Am o uitare buna.

7 comments:

Anonymous said...

As vrea tare mult sa uit, sa ma trezesc intr-o dimineata, sa vad soarele si sa ma bucur ca de o descoperire epocala. Pana atunci incerc

Anonymous said...

Ghimbirul cum il preferi, ras sau neras?

ana said...

si eu am idei, pe cat de multe, pe atat de pierdute si uitate..

pacat, as fi fost curioasa de ideea cu Casandra

comanu said...

multumesc si pe aceasta cale, pentru compozitia 3D.
e frumos.

Iren said...

next: netuns

anna: poate se reintoarce casandra

comanu: stiu ca e deosebit de copilaros, daca faceam cadrul cu explozia capului poate iesea altceva :)) dar cum eu oricum nu-s om serios, e ok. a fost un fel de moment "science of sleep"
insa data viitoare vreau sa fac ceva numai in carton. evoluez :D
sa vezi cand o sa incep sa lucrez in piatra!

comanu said...

mie nu mie se pare copilaros.
eu daca incercam asa ceva la orele de lucru manual nu-mi iesea un trimestru intreg.

inveti sa lucrezi si in banda magnetica de la casetele audio?

Iren said...

mi-a luat 2 ore sa fac toata scena si m-am simtit asa bineee. doar ca am descoperit ca trebuie sa invat sa lucrez cu luminile. ma duc sa-mi cumpar 10 veioze si reflectoare.
pot sa lucrez cu orice material, pe orice banda si in orice frecventa. doar mi-am facut bentita de prins la gat din pelicula filmului 300.
asa ca daca mai ai idei, da-le incoace. nu stiu de ce, ma cuprinde lenea cand lucrez pe ideile mele si nu mai fac nimic.