Monday, August 18, 2008

Un weekend in care n-am facut nimic

Sunt in deplasare, la parinti. M-am facut mica pentru 5 zile.
E cald si eu sunt foarte racita. Dependenta de batistele parfumate don pedro ( don pedro e un papagal care-si iese din culorile ambalajului) a ajuns grava. Asa ca m-am mutat pana ma fac mai bine la parinti. Ai mei isi doresc nepoti; pentru ca n-au si-au pus in cap sa uite ca-s fiica lor asa ca ma rasfata ca pe o nepotica. Si asta e foarte placut cand esti racit. In loc sa zaci in pat si sa astepti sa se intoarca oamenii care tin la tine de la serviciu ca sa ai mancare si medicamente, stai oarecum linista in pat, cu pisicul ascutindu-si ghearele pielea ta si ai permanent la dispozitie o mama care iti face supa de pui si un tata care-ti cumpara tone de medicamente si prajituri cu fistic. Asa ca m-am uitat la televizor, la olimpiada, filme si documentare si am aflat ca pe omul platit sa-i aduca lui Elvis Presley esarfa si apa pe scena il chema Charlie Hedge. Daca-mi aduc bine minte, adica.
De maine redevin din nou mare si responsabila, mai ales ca acum avem si 3 tigrisori de care trebuie sa avem grija, plus negricioasa lor mama. Dar zilele astea zau ca au fost mai vacanta decat orice zi din fosta mea vacanta de pomina de 3 saptamani. Uneori raceala e rupta din rai.

11 comments:

Anonymous said...

ha ha ha nu credeam sa spun vreodata asta.... dar sa-ti priiasca raceala. :) Si sotia mea a plecat de cateva ori de-acasa "la mama" cand era racita... oricat m-am chinuit eu sa am grija de ea, se pare ca mamele nu pot fi intrecute nicicum la capitolul asta :)

Anonymous said...

Si am uitat sa spun: poze poze pozeee :) (cu tine racita, cu cele 3 mogaldete...)

Iren said...

:)) iti spun eu de ce. pentru ca toti ceilalti, in afara de mama, au grija de tine intr-un mod repezit. si parca te tot grabesc sa te faci bine si te simti ca o pacoste. in timp ce mama parca se bucura ca poate sa aiba grija de tine si nu-si pierde niciodata rabdarea. si mai ales te lasa sa te vaiti cat vrei.

Iren said...

de ce sa fac poze cu mine racita? :-\ adica poze cu mine si cu un servetel mare in fata nasului?
pisoii sunt acasa la mine, nu la ai mei. ultimele stiri spun ca au inceput sa defileze pe gardurile vecinilor, in formatie completa.

Anonymous said...

Sper sa nu ajungem sa spunem: "ce dor mi-e de-o raceala din aia santoasa, care sa ma tina vreo saptamana in pat" :)). Da, ai dreptate, mamele asa fac, ai postat punctuletul pe i.
Cat despre poze: poze cu cana de ceai inspectata de Don Pedro sa nu fie prea parfumat, poze cu tine cu comprese calde in cap cum era motanul Tom cu punga de gheata de fiecare data dupa o batalie, poze cu tine infofolita ... Trebuie sa ai o poza prin care sa poti spune peste 2 saptamani: "hai sa-ti arat cat de racita am fost".

Anonymous said...

cred ca lui bogdan b ii place de tine.. si vrea niste poze.. sau poate e doar curios.. maybe both! lol.

si eu as vrea mai multe poze cu irene btw.. le-am vazut pe toate cele de pe flickr.com si mai vreau..

bafta!
Codrut.

Iren said...

codrut: bogdan e casatorit :) cat despre poze cu mine, cate pot sa fac? si-asa la cate am par cam narcisista

bogdan b: astea-s ipostaze-cliseu, pe caldura asta nu poti sa ai un tratament clasic. poti doar sa zaci intr-o vale de paracetamol.

Anonymous said...

@codrut :)) ti-a raspuns Iren in locul meu.
@Iren: raison... lumea e scaldata in clisee,... si eu nu fac exceptie :)

Anonymous said...

iren - nu ne-ai spus unde i tara ta.. sau probabil ca nu am citit atent toate posturile acestui blog?

Incze Klára said...

Bunica mea spunea, Dumnezeu sa o ierte: esti copil pina ai mama. Dinsa ramasese orfana la sase ani.

Pe mama mea nu o voi uita niciodata cum, dupa ce bunica a plecat, a izbucnit la un moment dat in plins ca un copil (avea peste cincizeci de ani) si m-a intrebat: si acum eu nu mai am mama?

Eu cred ca sintem iubiti in multe feluri in viata, dar niciodata atit de MULT ca de mama - stiu, multi ar spune ca nu se pot compara merele cu perele. Si pina la urma, chiar despre asta e vorba...

Junkymouse said...

si nu-i asa ca parintii baga incet capul in camera sa vada daca nu cumva dormi, iar cand te vad cufundata in perne si tragandu-ti nasul arboreaza cel mai candid zambet din lume? insanatosire cat de grabnica vrei tu, irene ;)!