Monday, November 06, 2006

Frivolitati

Tot astept sa treaca moda hainelor pline de diamante. Se pare ca mai am mult de asteptat. Duminica am fost sa-mi cumpar o geaca de iarna, una calduroasa, ca un balansoar langa semineu. Ca de obicei, cand am bani nu gasesc nimic de cumparat. Am tot probat haine, dar toate erau ba prea lungi, ba prea scurte, ba prea subtiri, ba prea umflate. In unele aratam ba ca un melc sau ca o penseta, in altele ca un iglu cu tot cu eschimosi in el. Toate ghetele si cizmele pe care le probam erau de marimea mea, dar totusi prea mari. Se pare ca in ultima perioada am intrat serios la apa cu ploile astea.

Asa ca m-am enervat ca nu-mi merg treburile cum trebuie si ca atare mi-am mai cumparat un ghiozdan, desi d-abia imi cumparasem unul cu doua zile inainte. Da, eu cand ma enervez, fac fapte necugetate :D. Adevarul este ca este un rucsac incapator, in care acum incap tare bine toate caietele si caietelele mele si umbrela cu patratele albastre fara de care nu plec de cand cu vremea asta instabila, ca un pensionar tacticos si grijuliu ce sunt, si palariuta kenny care nu ma sta acum ingramadita intr-un colt si multele mere care fac ghiozdanul sa semene ca o bocceluta plina de bolovani.

Dar am divagat. Asaaa deci...dar cum nu ma las asa usor, am luat-o de la capat cu cutreieratul, in noianul de lume care cumpara si tot cumpara, pentru ca celor din jurul meu le placeau si le veneau bine hainele. Chiar si hainele de iarna pline de smaralde si margaritare. Eu sunt fata din popor, nu vreau pietre pretioase pe hainele mele :-s! In sfarsit, in cele din urma am gasit o haina cat de cat pe placul meu, in care arat ca Fram si in care mor de cald. In metrou parca inot intr-o apa termala in geaca asta! Pentru ca este prea deschisa la culoare, merg lin si cu grija pe strada, atenta sa nu ma lipsesc de pereti sau masini pline de praf. Stiu, asa am facut la inceput si cu snicarsii cei albi, pana cand m-am plictisit de atata curatenie si acum mi-e si rusine sa ma uit la ei cand plecam dimineata :D. I-am poreclit pe unul David Copperfield si pe celalat Oliver Twist, bieti orfani parasiti de grija parinteasca :D.

3 comments:

Anonymous said...

girl, your 'bloglike entries' are super-duper ...

Anonymous said...

deci, clar, iti iei alta jeaca:)

Anonymous said...

ty tonymichael2046

:D pai asta si voi face in acest weekend, gigix! daca voi avea timp :-s